脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
https://www.facebook.com/care.fixup/?fref=ts
其實上網見到呢間野好似好勁抽咁 有冇人試過?非賣廣告

織髮?

咁快起效

我食左兩個星期唔見副作用
係咪之後都唔會有?
請問十年巴打你知唔知如果去外國啲地方水質唔同香港去美國 英國咁 例如硬水 軟水 係咪會甩多好多頭髮 搞到禿。 如果本身有雄禿 係咪都會比係香港個陣加速脫 甩快啲

我就係去完澳洲搞到甩髮既好例子

巴打你係雄禿?

加速啦
本身基因註定你要甩 你不得不甩

即係遺傳的話,食同搽都無得搞?

咁快起效

亦可能係自己心疑
吃耐少少再打多轉飛機先
見你地都係傾用藥多
點解唔植髮一了百了?
見你地都係傾用藥多
點解唔植髮一了百了?

我都開始食了
請問頭皮發炎可以點處理?
已經轉左洗頭水....個幾月都未好番
有咩藥物可治療?
見你地都係傾用藥多
點解唔植髮一了百了?

哪有錢
見你地都係傾用藥多
點解唔植髮一了百了?

哪有錢

植髮都要食架
見你地都係傾用藥多
點解唔植髮一了百了?

哪有錢

植髮都要食架

哪有錢植...
食左幾日都覺明顯難扯左
其實一星期食2次會唔會好啲定要keep住每日食
見網上有鬼佬食完扯唔起停藥都咁
食左幾日都覺明顯難扯左

會增加前列腺癌風險... 小心
食左幾日都覺明顯難扯左

我睇research 話係減低患上前列腺癌
但如果患上前列腺癌會惡化程度高d
食左幾日都覺明顯難扯左

但唔想頂都甩 好難揀
食左幾日都覺明顯難扯左

但唔想頂都甩 好難揀

我就係揸藥,睇香討好多ching都話唔好食藥

我用Kirkland 水劑都係咁,頭髮都會好乾

Ching你個情況同我一樣 你係邊到訂藥
呢排成日一沖完涼之後照鏡發覺見晒頭肉,同埋之前去剪髮果陣個髮型師話我一掀開啲頭髮就見到頭肉,到依家後面轉個位開始疏疏地

你地有冇睇支野有乜 ingredients ga
有 propyl 有 alcohol ga... 實會那到乾,酒精敏感d人小心啦

我冇紅冇頭皮,係頭髮乾d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞