脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
想問用5%嘅話 一日用兩次 每次要隔幾耐呀?

官方話12 你跟唔跟得足?

但當我夜晚10點搽 下次即係要第朝10點 點跟到
同埋12個鐘係洗完頭計起定唔洗洗?有時瞓前用 到第二朝個頭仲有 洗完頭可即刻再搽?
有冇話每期維持幾耐就會去另一期
睇醫生既邊個好
請問有冇啲人會係青春期後雄禿到第一,二或三期之後停 去到某個歲數先會繼續上
我想植髮
想問如果想生bb洗唔洗停藥?
我之前睇吳醫生佢話唔洗(台灣果個)
但上網又見人講要 邊樣真?

吳醫生好吾好? 我之前約佢植 佢又要我睇左皮膚科醫生先
有冇話每期維持幾耐就會去另一期

外用藥有

加油
請問有冇啲人會係青春期後雄禿到第一,二或三期之後停 去到某個歲數先會繼續上

應該係瘋狂惡法
想問用5%嘅話 一日用兩次 每次要隔幾耐呀?

官方話12 你跟唔跟得足?

但當我夜晚10點搽 下次即係要第朝10點 點跟到
同埋12個鐘係洗完頭計起定唔洗洗?有時瞓前用 到第二朝個頭仲有 洗完頭可即刻再搽?

個轉位果度天生少頭髮 搞到有個窿係果度
由中二開始已經比人話我有禿頭
但個轉位到依傢二十幾歲都無擴大到 亦都無脫髮既現象
咁既情況係咪植髮最好?
想問如果想生bb洗唔洗停藥?
我之前睇吳醫生佢話唔洗(台灣果個)
但上網又見人講要 邊樣真?

吳醫生好吾好? 我之前約佢植 佢又要我睇左皮膚科醫生先

個人認為佢幾有醫德
唔會係唔係都叫你植左先
我23歲範圍唔大, 佢話我唔適合做
叫我食藥
暫時效果幾滿意, 唔覺有副作用

遺傳性禿頭,應該系雄禿。
宜家21歲,各位巴打救救我

今年23咋 點解會咁樣 我想問食藥有冇機會轉會
圖一 髮頂愈黎愈薄
圖二 算唔算m?

今年23咋 點解會咁樣 我想問食藥有冇機會轉好
圖一 髮頂愈黎愈薄
圖二 算唔算m?

圖一 髮頂愈黎愈薄
圖二 算唔算m?

補充 全家人老豆老母細佬阿哥都冇 點解得我會咁架

圖一 髮頂愈黎愈薄
圖二 算唔算m?

當然算m啦
冇得解
儘快食藥搽藥

食藥搽藥

圖一 髮頂愈黎愈薄
圖二 算唔算m?

當然算m啦
冇得解
儘快食藥搽藥

食藥係就咁去藥房買就得?

食藥搽藥

求問吃咩藥,5%?
可否比少少建議小弟

食藥搽藥

求問吃咩藥,5%?
可否比少少建議小弟

追post 啦頭髮自己要做功課架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞