脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
食緊保康絲,係私家醫生到買,400蚊一盒for一個月,算唔算貴,有無其他藥可以replace?
m左幾年先睇,覺得睇遲左

全部副廠藥出都一樣架啦

十年巴打可唔可以tg話我知太子、旺角變到買damocare平?

Tg:caarnold

巴打姐係FUE植完都唔會好密?

唔該哂巴打先
巴打植左幾多錢?想預一預個數

你係邊間植? 係咪要30到先可以植? 唔係會變河童? 我諗緊想揾多啲資料

巴打去台灣係一次搞掂?即刻有得植
定係要去幾次台灣見醫生?

巴打姐係FUE植完都唔會好密?

唔該哂巴打先
巴打植左幾多錢?想預一預個數

你係邊間植? 係咪要30到先可以植? 唔係會變河童? 我諗緊想揾多啲資料

巴打去台灣係一次搞掂?即刻有得植
定係要去幾次台灣見醫生?

食藥如果有副作用會幾時出現
食緊保康絲,係私家醫生到買,400蚊一盒for一個月,算唔算貴,有無其他藥可以replace?

全部副廠藥出都一樣架啦

十年巴打可唔可以tg話我知太子、旺角變到買damocare平?

你地係ebay買kirkland 5%最平幾錢?
想格下價先
你地係ebay買kirkland 5%最平幾錢?
想格下價先

有冇人想一齊試髮片?
有冇人想一齊試髮片?

點解要一齊
有冇人想一齊試髮片?

k字頭單對單服務
每次睇一個人架咋
有冇第2間介紹

全部副廠藥出都一樣架啦

有冇人想一齊試髮片?

k字頭單對單服務
每次睇一個人架咋
有冇第2間介紹

我都想睇下有冇巴打推介

全部副廠藥出都一樣架啦

我想請教下
我個頭成日好痕 又多頭皮
應該用邊隻洗頭水好
轉過幾隻 洗一排又會痕番

有冇巴打試過去旅行自己帶minoxidil d foam翻黎?寄唔寄到倉?
黎緊出國驚係個邊買完,用唔曬帶唔到翻黎
細個陣已經有d M額同頭髮稀疏
家上以前肥野油炸夜訓樣樣都做齊
而家廿零歲已M額得黎頭髮少到見頭皮
雖然未去到地中海階段
但係前面d頭髮已經唔係好遮得住
已經用開中性洗頭水洗
唔想咁快就剷青轉光頭look
我仲有無得救
雖然未去到地中海階段
已經用開中性洗頭水洗
我仲有無得救

漏左講
頭經常好油
掉既頭髮好多都有d白色野癡住
頭髮好似越黎越幼而且髮孔生d髮量唔夠

全部副廠藥出都一樣架啦

我都係,好驚生唔番
雖然未去到地中海階段
已經用開中性洗頭水洗
我仲有無得救

漏左講
頭經常好油
掉既頭髮好多都有d白色野癡住
頭髮好似越黎越幼而且髮孔生d髮量唔夠

有粒野痴住正常
係頭皮黎
但愈黎愈幼即係雄禿
要食藥 and 搽野

全部副廠藥出都一樣架啦

新x安
食藥如果有副作用會幾時出現

隨時出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞