脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
如果想訂購minoxidil 水劑 增髮劑
請 tg h44025304

水劑25.99 USD 6支再加運費 8.99 to HK
1蚊不賺
之前都幫過幾個巴打

想問下個轉咁樣係咪開始脫?
最近髮型師有問我亞爸係咪光頭:~

影個額睇下 轉冇問題
想問下個轉咁樣係咪開始脫?
最近髮型師有問我亞爸係咪光頭:~

影個額睇下 轉冇問題

你唔戴套?

你唔戴套?

我食左一星期,平時兩日打一次
依家成個禮拜先打一次 仲要難硬
不過甩少左就真 大概10-15條

你唔戴套?

我食左一星期,平時兩日打一次
依家成個禮拜先打一次 仲要難硬
不過甩少左就真 大概10-15條

咁點解條女會知你精量小同好水
救我啊巴打
20歲開始髮線不斷向後,m額問題越黎越嚴重,洗頭甩髮都多,有咩產品可以推介

買藥既請加tg
都係個2款
想用finpecia + kirkland foam 5%
finpecia洗唔洗話斬開粒藥幾多份食?
想用finpecia + kirkland foam 5%
finpecia洗唔洗話斬開粒藥幾多份食?

finpecia 1mg 唔洗斬

你唔戴套?

除出黎Check袋有無穿會見到

你唔戴套?

除出黎Check袋有無穿會見到

係會影響精液既
但性能力不變不妨繼續食
應該時間耐左會冇咁大影響
請問去邊到買5%會平啲,依家成五百蚊一個月好貴,係咪上網可以買平啲,可唔可以提供吓,唔該晒,THANKS A LOT
請問去邊到買5%會平啲,依家成五百蚊一個月好貴,係咪上網可以買平啲,可唔可以提供吓,唔該晒,THANKS A LOT

五百蚊一個月
啱啱追晒咁多頁,上EBAY買咗了,THX
有無醫生介紹? 吾好講一句 求其一個皮膚醫生都識睇

我已經留左tg

...我想講Rogaine官網買1枝港幣$100樓下
加埋運費都唔使成$500一個月
http://www.rogaine.com/category/product+page/men+foam.do

foam 連埋運費的確可以咁平
但官網冇得直寄
都冇轉運肯寄壓縮物品

想問咩情況吓應該用2%同5%?
啱啱追晒咁多頁,上EBAY買咗了,THX

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞