一人N個身邊見過最肉酸嘅cheap精行為

1001 回覆
3165 Like 28 Dislike
餐飯仲話係多謝我哋呀
癡線
收過一件衫做生日禮物
係一個賤人原本係買俾佢自己但買完又唔鍾意
然後搵其他人夾錢再送俾我
依單野係個賤人條女散咗之後話番俾我哋知
cheap 到無朋友影張單放上無我嘅 group
但專登影唔到日期怕穿煲因為幾個月前就買左
再扮女人一拳打死你
cv叔叔
諗起之前睇過
朋友約我食飯
食咗200
佢拎張Q旁出嚟
消費200可當100使用
有個老細請客到私人會所飲酒食野

差唔多走時有個女人走去同啲待應講

飲剩嗰三份一支酒佢帶走
佢生日你都照隊張單比佢囉 有咁貴食咁貴
佢問起你識答啦
各類型都有,軟硬糖,有時其它零食都會問,好似奉旨咁,cls
GAY佬?
Xmas party 成班人外賣串燒上airbnb食
有條女話好肚餓自己買d嘢食上去先
之後d串燒嚟到 佢有食 仲食唔少

第二日payme環節 每人$170串燒錢
佢話自己已經買咗正餐上去 順便痴咗一兩串咋嘛
條氣唔順 所以唔想比 話我哋恰鳩佢 屈鳩佢
覺得好委屈好慘

結果佢屌鳩晒全世界咁比咗錢叫大家積下口德
然後同我哋絕咗交
人地蝕一兩次底廢事同佢肉酸拆穿佢姐
下次仲有份咩
我只係佢同事
你講緊自己最cheap?
會直接屌佢 之後佢就唔會搵你
咁就meet得甩
不過香港好多心軟人
可能真係唔知姐
咁咪同佢講個飯$65
1) 咁個結局呢
唔係,今年準備結婚
姑寒到咁真係好癲
係 最緊要笑笑口話我睇下你個飯幾錢先 等我一陣~~~
其實不嬲coupon 真係減左個總數再大圍除人頭
直接當比自己個錢其實好肉酸
我上次車fd比人影相仲要罰320
大學宿舍
同房話擺野食喺公家雪櫃會俾人偷
所以買左個私家雪櫃喺房
然後佢就喺公家雪櫃偷野入自己雪櫃
講真住村屋好遠個啲你買完bbq野點搭車拎入去呀
如果講緊十幾人份量真係好撚多
啲野咁撚重搭的士夾返錢都唔撚得?
講到咁撚輕鬆你唔撚去買再慢慢搭車入去
點解要屋主買

摺凳個到係屋主鳩,啲野買完之後係比佢用
唔係一次性嘅唔應該收朋友錢

洗地洗爐個到,我想講每次bbq完屋主如果得1個人
至少要洗1個鐘以上先搞掂哂
你知唔知啲爐真係好撚難洗 屌你老母
成班食完拍拍羅友走咗去
比我有你呢班朋友上黎玩仲嫌3嫌4真係無下次
出去bbq場食無咁撚嬲

利申 屋主
唔會叫朋友洗地執野但如果唔主動幫手一定無下次
屌7佢啦仲講咁多經做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞