一人N個身邊見過最肉酸嘅cheap精行為

1001 回覆
3165 Like 28 Dislike
佢舅仔既作用就係俾佢用嚟出氣,因為個個人走晒冇人俾佢屌
佢屋企可能有工人呢
望實計住插咗幾多下,gay 撚到
咁佢食果幾碟咪食多左囉
有得計嫁咩
係沃門撈過酒店,咁就好多中国外勞嘅。
咁過年跟時個manager 就特登搞個十幾人嘅wechat group 話派利是。
點知派得十蚊,重叫我去搶
可能係打膠波姊
我覺得好有趣
好在身邊無咁多閪人
我發覺有部分兒登仔覺得上人屋企食飯就係唔洗比錢唔洗幫手
買嘢唔幫手 煮唔幫手 食完唔幫手執枱洗碗
如果屋主企圖叫人幫手就係cheap
食完坐定定開大冷氣
雖然我多數話唔洗 但啲fd都會問有咩幫手
勁撚有錢先係重點
我中學有個豬閪
大個整容變超索
成班dom春袋
後尾嫁畀個文員仔
佢老豆送左間屋畀佢地
唔改禮金 仲養起佢地兩個
日日陪佢湊孫
Gay
好撚慘
試過做intern
Boss話想多d 聯誼野
叫我負責order lunch
但budget $200 , 有23 人
跟住叫我用food panda coupon code 用左5/6 次
個delivery boy覺得我地好奇怪 點解要分咁多次落單
不過當然冇同佢講原因
之後好多人食唔飽 再落去食野
最on9 係佢叫我用自己credit card俾住先
之後先俾錢我
我發覺有部分兒登仔覺得上人屋企食飯就係唔洗比錢唔洗幫手
買嘢唔幫手 煮唔幫手 食完唔幫手執枱洗碗
如果屋主企圖叫人幫手就係cheap
食完坐定定開大冷氣
雖然我多數話唔洗 但啲fd都會問有咩幫手

呢d無下次嫁啦
我老細直情趁我放工偷撚左我罐薯片食第二日扮無野
換人食放題
你上面幾時有講過做幾多得幾多呀柒頭?
一嚟就話唔做無下次
我成撚日叫我fd上我屋企食飯最多咪expect佢哋幫我執下啲碗碟入廚房
你叫人幫你洗地洗爐係咪on9
特登上你屋企同你食飯仲要同你做工人
咁不如出街食仲好啦
好心叫人上嚟食飯就唔好咁撚小家啦
有無即刻屌7佢
Cheap 到落地獄 dklm
感覺要五餅二魚神蹟先食得飽
我都試過借一千俾人,條友payme 600蚊,之後同佢傾閒計都唔覆,但有要日佢又無啦啦俾返個尾數
諗起以前中學個陣食b仔雞翼尖
有個朋友 問佢食唔食嗰陣又話好
食左幾隻雞尖之後話辣 埋單唔夾錢
識人 朋友既朋友
屌佢老味夠膽買H&M 既衫淨係著過一次
唔剪牌
之後退返去仲要長期keep 住係咁
覺得好撚賤格同污糟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞