一人N個身邊見過最肉酸嘅cheap精行為

1001 回覆
3165 Like 28 Dislike
Sorry 撳錯咗負評🙇🏻🙇🏻

如果對方係仔就可以咁講, 但係問題係對方係女嘅我驚佢唱鳩我返轉頭😰
遲早搵南亞幫搞鳩你咪撚喊
生日食飯要生日果個請
6x幾人

後來聽返負責
I know that feel, Bro😰
小弟都試過係咁😰
約朋友出黎食飯 埋單個陣條友閃左 問番佢拎錢 條友話你約我出黎緊係你比錢 之後佢約我出黎食飯 食完我即刻閃出去 佢打比我叫我番黎埋單 我同佢講番邊個約就邊個埋 條友話我好小氣
帶私伙我都做過, 但唔好去到咁盡呀
比tips個人,點解要俾返另外一個friend
邊個屋企租個爐出黎 咪平平地計番時鐘囉
AMZN 買紙巾?咁已經唔係cheap,你係撚9個fd姐
老細話請食飯 叫我同個同事兩個人去買完拎返公司食
落到去個同事話叫foodpanda外賣自取 因為有折 可以問老細claim返原價 自己就賺中間個差價
我原本都覺得由佢 仆佢個街點知佢為左個外賣自取行左好撚耐

去到間廳廳門口見到foodpanda logo但係app搵唔到
個店員話佢哋個foodpanda有時虧虧地會搵唔到
我話不如算啦都搞左咁耐 點知佢唔聽搞完一大論先肯放棄

之後佢碌完卡話自己碌錯卡 賺少左0.2%回贈 即係1蚊都唔夠 仲有講足全程 屌
成班frd去食雞煲 佢嗌個隻野飲平十蚊左右 埋單個時佢話個加一服務費應該計少佢幾蚊
老細約咗幾個大老闆同成條team lunch
仲安排哂啲高級食物
lunch 前一日叫我出個email叫全世界要AA
然後lunch果日佢話training唔到
仲whatsapp叫我埋單先
咁識玩
買一樣野六百五
永遠比五百
做到野呀清
我試過坐fd架車之後俾人鎖咗
之後俾返一半開鎖費佢
咁你地有無輪住煮
我識人做迪迪尼 免費入場
D相放上IG
朋友A見到 係咁R我俾佢免費入場
遇到d咁樣嘅人
緊係唔好請佢
我諗係咁:

cheap精永遠都痴同事A買返嚟嘅零食
cheap精仲要講笑咁同我講話:我唔食 佢(同事A)點再買
個朋友同前度離婚 離婚之前生左2個仔 咁2個仔交比前度老豆老母照顧 個朋友恃住自己係親生老豆名義問個2老借錢 借錢比佢搭車食飯 等佢可以出去做野搵多d錢比佢2個仔 結果都係長借長期唔還
三個
收皮啦,少少錢就斤斤計較,港男真係冇出色。
唔知中國邊個省同咩國家嘅人真心係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞