一人N個身邊見過最肉酸嘅cheap精行為

1001 回覆
3165 Like 28 Dislike
原來弱智嘅
佢咪cheap精出現了
慳埋咪又係買唔到樓
去日本玩,喺公數拎咗1 yen入locker
閂咗之後我發現自己漏咗嘢,開返要比多1 yen
算死草朋友屌尻我話累佢嘥錢
生日話請我去食好西然後埋單個陣同個侍應講我地AA 可唔可以分2張卡(我同佢)碌
隔離屋封利是都大份過佢
女人黎?
1yen港紙1毫子都冇喎
個時中學雞lunch食飯
有對情侶叫一個飯兩份share
人地d飯黎左 就不停食人個d
我個碟都俾人食左3分一 對情侶仲唔停手
我那那臨打個乞嗤落碟飯佢地先識停
就算順路其實都唔係咁想車埋你難得有段私人時間仲要應酬你 問你收錢應該係等你知難而退 擺明唔想車你
我會俾埋 呢啲嘢大家一齊開心唔好咩
人哋要計咁盡都冇撚計,最後直接自己入返1yen再比10yen佢,佢好滿意咁笑

返到嚟諗住唔再聯絡,幾年後佢搵返我話畢業想去staycation,我衰心軟去咗。結果晚餐食嘢計到盡,小食食多嚿都話要收返錢

嗰次之後佢再約我都話唔得閑就算撚數
你先係cheap 女人 明明最多得b扮有c
所以我以前返工 我一定有兩盒煙 一盒得幾枝 一盒多d
做野果陣只用少煙果盒 d撚屌見我得咁少煙就會轉向其他人落手
對付cheap精 絕不手軟

上連登請打正字
同學+同事 同一個人嚟
食飯冇㩒錢冇散紙基撚本
我俾住先冇問題 問題係佢成鳩日側側膊
影響囇我對TB嘅觀感
有時口痕想飲奶茶
問幾個fd嘅飲唔飲 我買埋
返嚟收錢嗰陣
佢又係老撚馮唔俾返零頭/唔俾我
我唔洗啲fd俾足我係一件事
佢唔俾我係另一件事

同一間公司做煙腸
大家都食零食 我話一人買一次啦咁 廢事計
我買撚完一大袋 食撚完
見佢冇反應 我自己都補咗倉俾自己
問親都話得閒lunch去買

太多不能盡錄
當豪俾狗 冇再聯絡過
中學同學住三千尺中半山單位,但佢老母每個禮拜會帶三個仔女去食K Buffet, 將全家夠食幾日嘅飯餸全部帶番K房然後pack入自備嘅膠盒帶走。

佢屋企嘅所有鐵餐具都係喺飛機上偷(十幾年前飛機係會提出供鐵餐具)。
Yup
你搞清楚佢講緊借屋企俾朋友上門bbq
唔係請人上嚟食飯
唔係請客
係借地方俾人
偉 係度嗎
咪係 老逢車你咖咩 俾人抄牌320係咪你俾先
痴車坐起碼識請人飲下野啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞