一人N個身邊見過最肉酸嘅cheap精行為

1001 回覆
3165 Like 28 Dislike
Cheap 女人出現
其實前面好多人都回左
b買4 件運費=樓主同a 各買10 幾件
當total 30 件衫,4/30 同1/3, b覺得俾人搵笨都好人之常情姐,除非樓主之前同b傾好左佢反口啦
我自己同啲fd/同事買野大家都習慣係按件數/重量share運費,唔通我gmarket買貓罐頭同同事買2件衫share一樣運費咩,自己講出黎都唔好意思啦
我個人看法,均真同cheap係2回事,b唔係想佔樓主便宜,我唔覺得佢咁做係cheap囉。
Year 3有個中同喺中學班gp問點解三年前唔去grad din都要比錢(請老師嗰份),問可唔可以退返比佢
我見過最cheap係同事食lunch拎你篤過嘅檸檬自制檸樂,然後第2日食茶記冇人叫檸檬類野飲時,會抱怨:吓~咁我咪冇得飲檸樂囉!
最尾都冇成班聚埋食餐飯
係咪玩truth or dare輸左咋
佢仲話當年個個都學生冇經濟能力,話表達謝意唔應該逼人比錢
當年讀中學 canteen 18蚊一個飯但可以添飯 d人夠膽死6個人夾埋買一個飯一齊食 一人三蚊 之後一個lunch添四次飯 好撚肉酸
買四件都係咁多運費 買廿件都係咁多運費
你唔除人頭反而除數量 ?
運費固唔固定好重要咩?
飲完酒條mk仔自己走去買單 之後whatsapp有一齊飲既男性比番錢佢
哪裡來的C!
咁如果係樓主同a各買1件
b買左10件
咁b會唔會話除數量呀
根本b就係cheap精
你唔係cheap
純粹係諗唔通而已
影product相攝影哥哥加料好正常
睇過documentary話基本上所有食物product相加咗料,影出嚟先咁靚

最記得product相嘅焦糖/糖漿其實係機油,忌廉係剃鬚膏
係呀 特登喺茶水間 喺姨姨面前搞
把嘴煩撚到好似唔俾佢 佢全家就餓死咁
係阿B主動話要買衫定係搭單先,個主次好似掉轉左喎。。。
阿b唔夾你都係照買姐,講到好似阿b迫你咁嘅??
B係搭單 咁咪照除人頭
運費係固定 明白?omg such a baby
廢物狗公
成世貼錢做生意啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞