一人N個身邊見過最肉酸嘅cheap精行為

1001 回覆
3165 Like 28 Dislike
莫欺少年窮
太多 一次唔夠 所以叫我日日拎 重點係佢係我面前講呢句
順風車坐左都會定期請人食飯
話就話順但人地未必要車你
好real
好哋哋做咩問佢想唔想試
得閒得滯?
第一份工 入左間細vendor係公司食完聖誕聯歡會
以為呢公司請 點撚知個 admin 最大女你行埋來問我地夾返錢 幾十蚊cheap 到 根本伏我地
然後你只敢上網屌
唔敢同條女講
又唔敢飛人
自己係都要溝cheap精真係幫你唔到
請屋企人食嘢都係想大家開心啫,屌你搶撚晒其他人食屎?

仲有,我改牛唔使時間同心血呀?
老老實實,同傾得埋嘅同事先冇所謂姐,

其他普普通通萍水相逢,計清楚好啲喎唔係咩

免得自己唔開心
講咗幾句咁囉,但唔算屌,食餐飯廢事屌嚟屌去啦
場咁難book,人地book埋俾你打,你round down
波打殘左夾返又有咩問題?似你cheap 多d
你阿哥娶大陸婆都反映到個人幾撚cheap
俾人話計較 你話cheap唔cheap精
條友咁撚on9
同 frd 餐廳食飯,差唔多食完就埋單
佢遞張20蚊紙過嚟話唔駛找同準備起身
me
個飯三十幾蚊,仲要我杯飲品啱啱先飲第一啖

(佢只無心之失數少咗張$20)
讀u嗰陣有個八婆喺campus廁所偷廁紙返hall用
仲要好自豪咁話自己住hall一卷廁紙都冇買過
有個friend每次撘車都問人有無散紙
每一次都話八達通無錢 又唔夠散紙
但借完從來都唔會還
之前有個fd 約親食放題打邊爐嗰啲都攞幾罐野飲走次次走個袋都成kg重

仲有夾錢有毫子嘅話 永遠都係四捨五捨
例如每人$84.5 佢永遠只會俾翻$84
有時仲只會俾$80

啲免費sample一定係咁chur人俾多幾包佢唔俾就兜多兩個圈再行多次過去
佢唔係b 佢係文盲姐
講真又的確係幾涼
最撚憎呢啲仆街
提佢又怕俾佢話自己小氣,小小錢都驚佢唔還之類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞