婚後同長輩同住係咪一定無好結果

1001 回覆
3853 Like 440 Dislike
你有呀媽你條女冇呀媽?調返轉你條女想你地同佢呀媽一齊住你又得唔得?
女還女 新抱還新抱 唔係冇一齊住得好開心既例子既 但你條女一黎就抗拒多數冇咩好下場
想做磨心既隨便 亦建議你咁群腳唔好結婚
搬啦,一定要分開住
邊個有錢咪聽邊個, 另外女朋友係咪一手西先?
我屋企一個
我老爺奶奶唔係

買樓之前有段時間都係大家屋企輪流住
幾歲呀 仲離唔開呀媽 到時住埋一齊 最慘嗰個係你呀 兩面做人難
相見好同住難
最驚係up 住up 住有心病,到時炒大獲以後面阻阻

唔知你媽媽以前係咪同你阿嫲一齊住
如果無又堅持叫新抱一齊住就有點兒那個
個fd正體驗緊你個情況
愁到仆街
睇見都覺得好撚惨
如果一齊住 預咗你地會離婚就ok
利申:老豆老母結婚後 一直同公公婆婆一齊住 佢地已離婚
大把呢啲例子 係華人先會咁on9
呢種情況一律建議獨身勿累人
最煩係自己老母都知自己要求高同多 同自己個女我都成日嘈 話明唔想多個人黎住又剩 轉個頭搬左出去又喊苦喊忽話我唔要佢 又發脾氣
富豪闊太咪咁囉
老婆可以換 老母無得換
基本上100%女人都係, 叫個男人同外父外母住都唔想啦
其實樓主可以兩個屋企一齊住,一星期或隔兩星期返其中一個屋企
咁你老母唔係咩好野

我阿媽好好
咁講林鄭仲偉大
為左打殘黑暴
搞到自己比人制裁
咁大個人自己唔識執咩
就係咁先養到咁多裙腳仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞