婚後同長輩同住係咪一定無好結果

1001 回覆
3854 Like 440 Dislike
我諗緊D孝順仔死都要痴住老母一齊住
咁到佢地老左, 係未又死都要個仔痴住佢地住
我真心希望你班孝順仔唔好生B
你生完個B真係害埋佢同佢未來老婆
高處未算高
林鄭得一個
咁咪住近啲先囉
d 仔真係on99
成日話我媽無野架
屌你因為果個係你老母丫嘛
對你無野對我咪有野囉
個人認爲睇老豆老母係咪得番自己一個人,同佢地由細到大點對我
如果佢地冇左另一半就一定要同住
怕佢自己自己一個寂寞
你啱
感建分
中國人
自己老母點衰都係自己老母
人地老母係藍絲,死全家啦
自己老母係藍絲,我老母黎架
呢d女朋友早分早著講明寡母婆,要男方掉低寂寞嘅老母
唔好用0的特別例子,因為係特別例子。
呢啲女人好難服侍,退咗一步都唔肯,一定要你住到大老遠
金句完全正確
再加多句 「你咪就下佢囉 佢始終係我阿媽 一人讓一步」
一人讓一步 永遠都係新抱讓奶奶

住之前一定話互相遷就 住耐左總係會有爭吵
就算同自己老公鬧交 都會就住就住

再講 就算樓主阿媽肯幫手湊孫 如果大家既教育方式唔同 又係搵交嗌

利申 婚後同奶奶同住半年 之後老公同過外母同住三年 而家搬左出嚟住
一定要買先有地方住?
冇 一定冇可能一齊住
有無諗過唔係佢唔想獨立?係佢怕寡母一個人寂寞?唔係個個都可以好似你咁唔理父母感受
Cls 我叫我老母大肚生我架? 生得就要養架啦
你自己onlun79亂俾男人屌都係個仔嘅錯,要覺得偉大
原來婦人之仁係真寧願搞9自己都唔忍心唔理人哋老母
如果你同老母感情好好就自己諗,始終佢嘅感受都好重要,唔好聽呢到d女人講易地而處佢地老豆老母守寡我都願意同住,佢哋唔肯係佢地只在乎自己感受,冇理周圍嘅人,樓主珍惜你愛同愛你嘅人就好
試都未試就話唔得呢種女人真難相處
做你啲仔女真係好撚慘
覺得仔女係付屬品咩
你做人父母又有冇諗過仔女感受?
早分早著,又唔係自己老母,寡母關個女仔乜事
好多女人都好自私只諗自己感受,可能佢地知道自己難相處
個仔為咗個老母終生不娶,個老母係咪會好安慰?
自己一個住有咩問題?仲自由啦
最多無街出既時候日日都番去搵呀媽食飯仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞