南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
我之後有同Emma 傾計,1Q大概係 1m VND
(HKD 332),大家稍安毋躁

上次俾左400hkd

400 1Q!?
包左咩先

按同屌,事後沖涼

按90分鐘

一樣

四魚唔駛屌 emma watson

係咪感受到有幾掙扎

點解唔第二晚去過
你d fd會通風報信?

第二晚識左當地人去左唱k
聽過朋友去越南比人屈左二千幾蚊港紙就淆底唔敢去越南玩

有冇得分享下巴打

一條友去唱k咩都冇做過,禁錮你搵幾條友兇你焗你比錢,最後放低300usd 先比你走。

咁恐怖 無價講咩

上次俾左400hkd

400 1Q!?
包左咩先

按同屌,事後沖涼

按90分鐘

一樣

呢個係風味問題

係咪感受到有幾掙扎

點解唔第二晚去過
你d fd會通風報信?

除非去淫k 啫
做咩咁浪費

上次俾左400hkd

400 1Q!?
包左咩先

按同屌,事後沖涼

按90分鐘

但夠爽 值回票價?

係咪感受到有幾掙扎

點解唔第二晚去過
你d fd會通風報信?

除非去淫k 啫
做咩咁浪費

我要強調我地係樂而不淫

老柒其實都係幾得意嘅經歷,你幻想下好舒情嘅音樂,一路係到 "米米米"

上次俾左400hkd

400 1Q!?
包左咩先

按同屌,事後沖涼

按90分鐘

但夠爽 值回票價?

無開大,但係香港按90分鐘都要HKD 300-330

我會覺得HKD 400係平
[內文少甜,如果介意,請自行等下下篇]

飲飽食醉,個朋友又腳傷去唔到Club 見識下。唯有三條麻甩仔留係房到飲下啤酒。但係第一日行程咁唔順利又真係一肚氣,於是我同朋友B就決定係酒店附近揸車遊下車河。順便去搵地方按個骨放鬆下。

為保安全,我地同朋友A講,我地只會係酒店後街按,身上都只帶HKD 150,因為見按90分鐘都只係HKD 100- HKD 120咁上下。係決定入邊間後會what's app佢,如果兩個鐘後都無聲氣又未返到房,就報警啦!

(我個人就一向well planning )

如圖所示我地其實只係圍住酒店幾個圈,已經見到後街成條街都係按摩店,間間都有個牌Massage,心諗咁近酒店都安全嘅應該。但由於根本一頭霧水嘅關係,我地都係on99咁睇,最後頂唔順停車食支煙先。

就係呢個時候,有個越南仔走黎R水吹,我一睇,成個吳宗憲咁撚樣,仲要笑到狗公咁

吳鐘憲: Boss , massage ?

我: yes , where's your shop?

(佢身後明明無燈嘅)

Oh, up up, please , cheap cheap , very good

俾個電話佢禁幾錢,都要HKD 130 90分鐘,覺得貴少少,又怕上樓唔知點,就俾支煙佢話我地行多個圈先。

途中同朋友B討論下,其實人地都係主動R撈姐,至少勤力丫。咁不如都係搵返佢啦

一停部車,吳宗憲直頭係狗衝黎,又搵兩個靚仔幫我地推車,心諗咁撚熱情嘅越南人真係

一行入去,佢有啲似啲唐樓,要上三樓,但係得啲白光管,好撚有生化危機嘅感覺,開始係到諗起,會唔會俾人標參架仆街

一打開門,屌燈都無開,係咪我真係咁撚早,吳宗憲可能見我面色唔對路,即刻跑去reception

Thank you boss , turn on now , no problem , money ?

正當我擔心呢到係咪真係按正骨嘅時候,佢突然拎左

兩本好似童軍奬券嘅野

一本係45分鐘

一本係90分鐘

然後問我收錢

呼~你早講麻,即刻成個人放心晒,我斷估無撚理由邪骨有得抽獎咁離撚譜掛,唔通每個月開一次,免費屌多次咩屌你老味

然後我同佢講,我同個朋友same room 就得

佢個表情係好撚奇怪 ,呆左幾秒,同啲同事講左一大堆越南文,然後 no no no, small room , no

咁我由九佢,同朋友約定有咩事大叫

就終於,行入間房

樓主係咪呢度?地盤旁?太早2220。唔見吳生!
[內文少甜,如果介意,請自行等下下篇]

飲飽食醉,個朋友又腳傷去唔到Club 見識下。唯有三條麻甩仔留係房到飲下啤酒。但係第一日行程咁唔順利又真係一肚氣,於是我同朋友B就決定係酒店附近揸車遊下車河。順便去搵地方按個骨放鬆下。

為保安全,我地同朋友A講,我地只會係酒店後街按,身上都只帶HKD 150,因為見按90分鐘都只係HKD 100- HKD 120咁上下。係決定入邊間後會what's app佢,如果兩個鐘後都無聲氣又未返到房,就報警啦!

(我個人就一向well planning )

如圖所示我地其實只係圍住酒店幾個圈,已經見到後街成條街都係按摩店,間間都有個牌Massage,心諗咁近酒店都安全嘅應該。但由於根本一頭霧水嘅關係,我地都係on99咁睇,最後頂唔順停車食支煙先。

就係呢個時候,有個越南仔走黎R水吹,我一睇,成個吳宗憲咁撚樣,仲要笑到狗公咁

吳鐘憲: Boss , massage ?

我: yes , where's your shop?

(佢身後明明無燈嘅)

Oh, up up, please , cheap cheap , very good

俾個電話佢禁幾錢,都要HKD 130 90分鐘,覺得貴少少,又怕上樓唔知點,就俾支煙佢話我地行多個圈先。

途中同朋友B討論下,其實人地都係主動R撈姐,至少勤力丫。咁不如都係搵返佢啦

一停部車,吳宗憲直頭係狗衝黎,又搵兩個靚仔幫我地推車,心諗咁撚熱情嘅越南人真係

一行入去,佢有啲似啲唐樓,要上三樓,但係得啲白光管,好撚有生化危機嘅感覺,開始係到諗起,會唔會俾人標參架仆街

一打開門,屌燈都無開,係咪我真係咁撚早,吳宗憲可能見我面色唔對路,即刻跑去reception

Thank you boss , turn on now , no problem , money ?

正當我擔心呢到係咪真係按正骨嘅時候,佢突然拎左

兩本好似童軍奬券嘅野

一本係45分鐘

一本係90分鐘

然後問我收錢

呼~你早講麻,即刻成個人放心晒,我斷估無撚理由邪骨有得抽獎咁離撚譜掛,唔通每個月開一次,免費屌多次咩屌你老味

然後我同佢講,我同個朋友same room 就得

佢個表情係好撚奇怪 ,呆左幾秒,同啲同事講左一大堆越南文,然後 no no no, small room , no

咁我由九佢,同朋友約定有咩事大叫

就終於,行入間房

樓主係咪呢度?地盤旁?太早2220。唔見吳生!

無錯就係呢度!! 紅色字招牌右手面嗰到入,巴打
收到
黎緊都會去峴港
小弟第一次獨遊有咩要注意
峴港會唔會好大
如果想追景點洗唔洗日日唔同酒店
定可以訓同一間
收到

緊張

收到

緊張

等你包膠
收到

緊張

等你包膠

幾樓?條友話冇
收到

緊張

等你包膠

幾樓?條友話冇

二定三,你試吓旁邊嗰個建築物,呢個街口右邊數起第一棟
直接問有冇massage
見到Emma 幫我同佢講

This is a blessing from Hong Kong

This is a blessing from Hong Kong

係個「呢」字上面?見到酒店雞,幾好

巴打叫到雞未?
我係上面望下你先

係個「呢」字上面?見到酒店雞,幾好

你未行入呢個路口應該會見到Miss massage , 第一棟building ,行入去右面,你嗰幅相嘅右面

巴打叫到雞未?
我係上面望下你先

就係你樓下!!但係面向條後街嗰到,依家幅相係面向直街,向右90度就係

巴打叫到雞未?
我係上面望下你先

40000+1200000。3個細路

巴打叫到雞未?
我係上面望下你先

diu
我頭先影個間對面。2樓,車庫入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞