南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
下個星期毒撚一個去 有冇咩推介同埋留意下
越南真係一個好地方
唔使簽證
越南真係一個好地方

分享下點解 前排去完柬埔寨覺得好唔店
唔使簽證

點解既
唔使簽證

有APEC
越南真係一個好地方

倪匡都有講過, 越南妹係最正
我4月去又係住呢間酒店
越南真係一個好地方

聽以前同事講過,佢以前越南女友皮膚身材都好正,又玩得,但一分手就好撚癲,追到個男不停搬屋
事業心
感受到個份人文既溫曖

直頭係想全程頭入啊

利申,無錯字

諗住放board leave 去唔去
同老婆去係咪唔好玩
請問巴打有冇去過占婆島浮潛/潛水?
有冇好推介?

樓主講個間酒店有Day tour係浮潛,
但啲水唔係好清,4人團好似1300K 每人
人幾多,但個沙灘幾靚既

唔該哂

絲打去左可否分享下啲相,無去好可惜

但我8月尾先去

Btw上年去胡志明市爭啲俾人打劫
所以嚟緊去峴港都有啲淆
有冇好推介?

人幾多,但個沙灘幾靚既

唔該哂

但我8月尾先去

所以嚟緊去峴港都有啲淆

冇事既。貴野放好佢。

行左3日-用腳行,橫街小巷。

小心睇車會好D.
想問成個越南係咪胡志明消費一定貴過北越?會唔會貴好多 有無巴打去過bombom報告下

我雖然無去但上面有提供峴港bom bom 價,FYI
下個星期毒撚一個去 有冇咩推介同埋留意下

如果一個人去,現金唔好放一個地方以策安全,雖然我覺得當地好乾淨同治安好好

睇你想玩咩,可以去行下五行山,飲咖啡,踩下電單車,水上活動,識下當地朋友去一齊食海鮮檔,做下spa
唔使簽證

巴打可否分享下

本身有投資開東盟?(係叫東盟麻? )

同埋有無巴絲熟越南物業市場
我4月去又係住呢間酒店

呢間其實真係無得輸

好過泰國先我覺得
事業心
感受到個份人文既溫曖

直頭係想全程頭入啊

利申,無錯字

諗住放board leave 去唔去
同老婆去係咪唔好玩

又唔好咁講,氣氛輕鬆,古鎮夜晚又好似幾浪漫,可能造人成功添
有冇好推介?

人幾多,但個沙灘幾靚既

唔該哂

但我8月尾先去

所以嚟緊去峴港都有啲淆

竟然

我地可能好彩,幾日都覺得治安好好,啲人又熱情,係直情會主動話我地俾多左錢嗰隻

可唔可以分享下係咩情況,俾大家一個警惕
有冇好推介?

人幾多,但個沙灘幾靚既

唔該哂

但我8月尾先去

所以嚟緊去峴港都有啲淆

冇事既。貴野放好佢。

小心睇車會好D.

南山巴仲雙腿有力,真漢子也

有無諗住去clubbing ?

所以嚟緊去峴港都有啲淆

竟然

我地可能好彩,幾日都覺得治安好好,啲人又熱情,係直情會主動話我地俾多左錢嗰隻

可能因為我地幾個女仔去
係小店排隊買嘢食時
有個男人痴得好埋,但明明間鋪好空
之後覺得怪就望多兩望

原來佢繞埋手收埋左把刀係入面
之後即刻同frd打眼色走人

Btw,胡志明市俾我嘅感覺全部都係呃人
如果唔講價真係俾人劏到一頸血
有冇好推介?

人幾多,但個沙灘幾靚既

唔該哂

但我8月尾先去

所以嚟緊去峴港都有啲淆

冇事既。貴野放好佢。

小心睇車會好D.

全靠Google map 點我由big c 行去機場。

機場旁有唔少club,門口都幾恐怖。

*當地人都幾老實,初期我會拿實d錢,後來真係聽唔明同好難分d錢。成舊錢俾佢自己拎,佢地又老老實實拎自己要收個d錢就算。

所以嚟緊去峴港都有啲淆

竟然

可能因為我地幾個女仔去
係小店排隊買嘢食時
有個男人痴得好埋,但明明間鋪好空
之後覺得怪就望多兩望

原來佢繞埋手收埋左把刀係入面
之後即刻同frd打眼色走人

Btw,胡志明市俾我嘅感覺全部都係呃人
如果唔講價真係俾人劏到一頸血

峴港又真係完全無呢個擔心

人幾多,但個沙灘幾靚既

唔該哂

但我8月尾先去

所以嚟緊去峴港都有啲淆

冇事既。貴野放好佢。

小心睇車會好D.

全靠Google map 點我由big c 行去機場。

機場旁有唔少club,門口都幾恐怖。

*當地人都幾老實,初期我會拿實d錢,後來真係聽唔明同好難分d錢。成舊錢俾佢自己拎,佢地又老老實實拎自己要收個d錢就算。

我揸電單車都揸左五至七分鐘我記得

越南真係一個好地方

聽以前同事講過,佢以前越南女友皮膚身材都好正,又玩得,但一分手就好撚癲,追到個男不停搬屋

柬埔寨同越南人外表性格都好唔同喎

越南妹易食難分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞