南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
峴港真係好熱!!!,熱過香港超多
巴打連emma開大都唔要
原來係想留精食豬茜隻豬
樓主比tips emma 比在幾多
好撚好笑 旅行有艷遇 執到啦你

今日吾軀歸故土
重點係我係肥矮柒毒
利申:163 cm

唔信

真架,唯二的優點係誠實同有少少幽默感

FYI 豬西點樣沖過嚟我部電單車度,同埋咩係充滿迫力嘅短腿

同學仔留隻豬你食呀~~~

千金難買乳豬仔.樓主~~

巴打仲係當地架麻?我介紹你識?
峴港真係好熱!!!,熱過香港超多

但無咁笠已經好好多
巴打連emma開大都唔要
原來係想留精食豬茜隻豬

冤枉啊包大人
樓主比tips emma 比在幾多

HKD 50
仲未偷到雞打文,唯有同大家吹下水先

今晚講埋點逃出生天
高質
高質

多謝你巴打
同行嘅兩個朋友話,原來我地平時真係幾on9

追到live
巴打文筆幾好笑
留名留名
好睇
一次過睇晒24頁, 好好睇!!
樓主文筆好好
返左嚟香港4日好掛住越南
Btw, 有時間既巴打一定要落會安
夜晚靚到癲,啲屋好似Tvb古裝城咁

我plan左行程 一晚會安三晚峴港

我plan左行程 一晚會安三晚峴港

我個行程係
一日bana hill
一日占婆島
一日嘆Villa
一日會安
其實大家唔好嫌我重複又重複,真係第一次出post ,冇諗過令到大家對越南呢個地方咁有好感,又冇諗過原來有咁多人都鍾意呢個地方,實在係非常感謝大家,我啱啱收工會合老婆去食飯,希望今晚可以出多一兩篇文啦

多謝~(香港小姐口吻)

啱啱同老婆傾開計,話我地不如下次食飯之前問吓大家想我食啲咩,然後我自己寫返個食評出嚟,會唔會成個idea好on9
俾你講到好想去
lm
留PASSPORT 租電單車會唔會好危險
其實大家唔好嫌我重複又重複,真係第一次出post ,冇諗過令到大家對越南呢個地方咁有好感,又冇諗過原來有咁多人都鍾意呢個地方,實在係非常感謝大家,我啱啱收工會合老婆去食飯,希望今晚可以出多一兩篇文啦

多謝~(香港小姐口吻)

啱啱同老婆傾開計,話我地不如下次食飯之前問吓大家想我食啲咩,然後我自己寫返個食評出嚟,會唔會成個idea好on9

唔會on9呀, 不過你自己食左乜, 其實都可以寫食評,, 始終香港咁細..
巴打介唔介意問下你幾歲到? 30頭定中?
留PASSPORT 租電單車會唔會好危險

俾COPY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞