南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
變左叫雞po 做男人好正

其實我重點係去做Spa, 有兩間可以推介

有j 絲打?

完。砌左件似架妹。爆牙。指插完再啜手指。約左今晚過夜。開250,用100us 成交

有j 絲打?

完。砌左件似架妹。爆牙。指插完再啜手指。約左今晚過夜。開250,用100us 成交

有冇圖

有j 絲打?

有冇圖

正, 等包膠
小小流程。3個細路搶完錢後就四散晒,第一件家姐(來既主旨係幫樓主傳口信俾EMMA,所以「精處」左)第二個唔就得樣,佢自己知咩事,唔講野自己閃,第三個伸個頭入來望,似架妹又識笑,同時我怕再「精處」3個小鬼又衝入來。所以ok左。相頭ok,波路冇乜。浴缸幫我沖身,點我上床,技術是零,散打咁,一路打一路自己傻笑。跟住問bom bom?ok

佢想出門口。我捉住佢再係袋拎左個0.03俾佢。佢應該未見過。自己除制服,冇除衫,係我耳仔邊講左幾句唔知乜,剩係聽到no,原來話自己no body.話9知你,逐粒樓除左佢。

其他都係個d.

祝下個師兄旅途愉快。

有j 絲打?

有冇圖

轉頭消夜睇下影唔影到
笑死我 等睇中伏
妙麗會唔會比樓主Hurt到無開工

我覺得無聲氣,代表個巴打已經享受中

點會呀秒麗唔使搵食咩

有冇人話比我知哈利波波個家姐係邊個

痴線咁都有野睇
BTW佢應該係講緊helena bonham carter

好差咩法官大人

見人見智
尤其係當你既目標係emma
大家好擔心你安唔安全

女人,如果你真係見到呢個post

我希望你明白, 我對你有幾咁認真

我真係好無用
黎緊都會去峴港
小弟第一次獨遊有咩要注意
峴港會唔會好大
如果想追景點洗唔洗日日唔同酒店
定可以訓同一間

同問
好好笑
你形容到d 野好好食
如果唔洗簽證 我諗會多好多人去
黎緊都會去峴港
峴港會唔會好大
定可以訓同一間

同問

唔洗轉酒店
Dl grab car app d 車費平到少
黎緊都會去峴港
峴港會唔會好大
定可以訓同一間

同問

唔洗轉酒店
Dl grab car app d 車費平到少

笑*
大家好擔心你安唔安全

我真係好無用

大丈夫何患無妻
叫雞咪叫雞囉
怕條撚

跟本叫雞同第三者係唔同
D 女人都唔撚明
大家好擔心你安唔安全

我真係好無用

大丈夫何患無妻
叫雞咪叫雞囉
怕條撚

我唔係怕,不過佢會流眼淚

佢一喊我就條丁硬唔到

冇女人我覺得未嘗不可

女人都應該去叫鴨,我係支持身體自主嗰啲人
黎緊都會去峴港
峴港會唔會好大
定可以訓同一間

同問

其實地方好細,我真心覺得揸電單車好方便好舒服,啲車又唔算多,基本上有電單車所有景點落去都方便,我冇去到會安古鎮因為朋友隻腳傷左,但係感覺都係中國風,冇太大興趣,唔使轉唔同酒店啦,寧願搵一間舒服嘅住得舒適,先有力玩
留名
好好笑
你形容到d 野好好食

其實我覺得計埋簽證都仲開心過去泰國
大家好擔心你安唔安全

我真係好無用

大丈夫何患無妻
叫雞咪叫雞囉
怕條撚

跟本叫雞同第三者係唔同
D 女人都唔撚明

呢個又真,你唔會覺得快餐好食但係有機會出街食快餐
留名

多謝支持
連登仔無處不在
無啦啦樓主遊記變左叫雞post
Btw, 我其實只對海鮮有興趣,比樓主啲盞鬼食評吸引左
峴港正
我都岩岩去完泥

留名下次再去
好好笑
你形容到d 野好好食

其實我覺得計埋簽證都仲開心過去泰國

Cant agree more
錢唔洗唱太多,我仲煩緊點用哂啲錢佢
越南叫雞平過泰國咁多 咁拉埋個fd去越南仲好
連登仔無處不在
無啦啦樓主遊記變左叫雞post
Btw, 我其實只對海鮮有興趣,比樓主啲盞鬼食評吸引左

對唔住! 上返幾張食物相。

當地人係幾好客(唔衰個時)係會安,豬肉串。

收完錢會幫埋你包。(大家應該見到佢隻手)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞