南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
黎峴港嘅話join埋 上面有我tg

特登去搵妙麗 點知門口個阿叔叫我去對面
結果呢?
成件事好撚鬼 最後無聽佢講去對面

P.S. 當時身上有大量美金 (因為岩岩去完賭場) 太RISKY
然後呢?有無繼續去搵妙麗?
有冇人黎緊去想住 a la Carta 我有平房

小弟來緊8月中會去峴港 請問有冇途經包女返酒店玩
有冇10尾住峴港福美果邊?
留名 想十二月頭去
出年2月
我都度緊2月再去
上星期去個時溝到幾件越南妹 直頭而加重KEEP住主動MSG我
more 係邊到溝到
酒吧
有一個約左出左2日街 最後一日重請我食早餐送我機
有另一個第二朝約左食早餐再上房 不過只係手作仔
有幾個只拎contact 係咁依鳩嗡

除左飲飲食食外 全部都無額外比錢
酒吧你溝客定職員
兩樣都有
係咩bar嚟普通清bar? 介唔介意透露下邊間
去過三間bar
一間係有女陪酒 全晚得我一個客十幾條女 我重教埋佢地玩大話骰 溝左兩個陪酒妹 有個重陪左我去會安 兩個而加重msg緊
其他都有好多女add我v7 但佢地英文太差講都無謂

一間係河邊嘅pub 識左兩個韓妹 唔靚但好大波 講講下原來同一間酒店 第朝一齊去泳池打卡
一間清吧(似係?有陪酒妹但無sell我) 有三男兩女越南學生咁岩一齊坐隔離 吹下水 有交換contact
男嘅重問洗唔洗帶我去bombom massage

去韓式理髮店 屌佢啲女普遍幾正 但輪牌輪左個樣好哨牙 但個body正到仆街 按頭嘅時候醒左兩個波餅比我 佢有問我今晚有邊度去(我估佢想約我食飯?) 不過我見佢個樣太...同埋想去call g所以我推左

btw 啲越南人都幾憎大陸佬 bombom massage有個老闆娘本身100萬 一聽到我嚟自香港 就好主動同我吹水 重減價收我80萬就算 重話90分鐘叫我慢慢玩唔洗怕過鐘
不過條女google translate都搞唔掂 但好幼 吹功又好
有女陪酒介唔介意開小小舖頭名我搵極一係pub
一係就beerom 淫k,太直接

同埋跟你上房手作仔就係有女陪酒呢間?
yes

吓 周圍好多都係有陪酒架喎
pub就金龍大橋附近大把
反而淫k我唔知喺邊度
陪酒巴打有冇舖頭名or大約邊個位置
入面形式係點

淫k你一問司機大佬就ok
上次個司機大佬唔收錢
周圍車我去搵場佢有冇錢分一回事 勝在夠熱情
近 a la catre hotel 嗰條街 向金龍大橋方向 沿路你起碼會見到四五間 會有女企出門口拉客
問左D越南妹 嗰邊重有好多口罩
打算飛過去買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞