南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
人在峴港追post 中
樓主成個trip用左幾錢?

機票加酒店同簽證 3600

洗幾多睇自己, 我個幾日冇睇過價錢應該用左3,4千左右

去左幾日? 嚟緊都去6日5夜。
上網睇唱200usd已經夠洗。
越南妹易唔易食
人在峴港追post 中

巴打玩咩啊諗住

五日四夜,其實消費真係好平,睇你自己會唔會買下野
越南妹易唔易食

感覺都唔係冇機會, 如果唔係有拍拖,就可能喺嗰邊大開殺戒

女人望住呢個post,我必先有利申我係清白嘅
越南妹易唔易食

咁我地繼續係tg傾
lm
越南妹易唔易食

大家男人,明嘅
條女大唔大波

重複,我係清白嘅

但係五一四野未見過平胸嘅越南妹
越南妹易唔易食

大家男人,明嘅
條女大唔大波

重複,我係清白嘅

五日四夜
越南妹易唔易食

大家男人,明嘅
條女大唔大波

重複,我係清白嘅

五日四夜

Plan定行程去越南

講緊溝定 ?
聽日繼續,小甜聽日先出,多謝大家, 其實我好怕冇人睇

有問題可以隨便問, 答多陣就去瞓啦
巴打!有個好細要求
可唔可以食物上加埋價錢
想睇埋當地物價

咁撚平
巴打!有個好細要求
可唔可以食物上加埋價錢
想睇埋當地物價

無問題 通常都會講大概幾錢港紙,我跟住試吓直接標出來丫

咁撚平

如果冇諗住去嘆嘅話其實幾OK,當地消費係真係平,但係咁辛苦做嘢去休息下我覺得都係值嘅,做一個90分鐘嘅Spa, 都係100至$120港紙

之後會補充
酒吧環境得唔得?
巴打邊間酒店?
有冇推薦

我哋住咗一間酒店姐, A La Carte DANANG beach resort ,好正,有apartment 嘅感覺,重點係酒店職員有禮貌熱情同埋幫到手,你睇返上面我朋友整親嗰陣時,都係佢哋即刻沖出嚟幫手,會想再去多次, 個位置又方便
原來唔記得出酒店圖,呢度係房嘅實拍,轉頭上Google搵返佢哋嘅相出嚟,佢哋泳池真係一流

我對泳池冇乜抵抗力

⼁⼁⼂
越南好多好野食 不過未去過峴港 通常都係去海防 番去探親

+1 每次返去好似過緊豬嘅生活
越南好多好野食 不過未去過峴港 通常都係去海防 番去探親

+1 每次返去好似過緊豬嘅生活

原來咁多巴打都係返越南探親

我已經心思思想去多次啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞