南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
唔係正義撚,不過好人好姐係東南亞國家幾個男人又識搵spa又識搵massage,仲識用微信搵人,好難信你無開大,不過我唔評論咁多啦,自己覺得清白就好。

提醒下,用微信玩十個入面九個都係假相。開附近的人好快十幾條女搵你。add你就問hi sir, how are you, massage? 或者就massage with happy ending。唔好比龜頭沖昏頭腦,最簡單去verify 係request video chat 或者影d指定動作相。

想叫雞正正經經去d娛樂場所叫。按摩,唱k大部分都有邪野玩。可能貴d但有保障,比少少tips人地一定有著數

因為唔係呢一世人冇開過大囉

但係我好欣賞巴打嗰一句,唔好俾龜頭沖昏頭腦,金石良言,猪西事小,安全事大

每個地方有唔同,例如喺海南島三亞, Spa先至代表開大,massage就真係正骨(指有少少裝修嗰啲,鋪頭仔唔計)

至於點解無屌Emma ,

一黎有巴打心水清,因為無套(我唔敢用大會提供安全套 ) 怕爛丁丁

二黎,我覺得男又好女又好,成年人去叫雞/鴨係無問題,安全就得,好似食野咁唔會食死一間餐廳

但係女人唔係咁諗,我唔想夾硬放自己嘅諗法係佢到,我係廢事佢流眼淚所以無開大

但any肥,無論自己去定唔去,市場都係存在,大家揀啱玩嘅野開心就得

岀入平安
唔係正義撚,不過好人好姐係東南亞國家幾個男人又識搵spa又識搵massage,仲識用微信搵人,好難信你無開大,不過我唔評論咁多啦,自己覺得清白就好。

提醒下,用微信玩十個入面九個都係假相。開附近的人好快十幾條女搵你。add你就問hi sir, how are you, massage? 或者就massage with happy ending。唔好比龜頭沖昏頭腦,最簡單去verify 係request video chat 或者影d指定動作相。

想叫雞正正經經去d娛樂場所叫。按摩,唱k大部分都有邪野玩。可能貴d但有保障,比少少tips人地一定有著數

咩人有咩思想

唔明你講呢句有咩意思。阿媽係女人?
呢個post直情有其他巴打跟住樓主步伐開左大出埋報告。

佢都話係唔記得咗帶安全套先唔開大

你信條女唔會有套?

怕老婆或朋友睇到post,明冇唔好再問啦
唔使簽證

巴打可否分享下

本身有投資開東盟?(係叫東盟麻? )

同埋有無巴絲熟越南物業市場

你有公司嘅話,又成日飛,可以去申請APEC 卡,行特快通道,免簽證

但其實廢,好多國家都免簽,得越南咁on9
期待出文
越南真係一個好地方

分享下點解 前排去完柬埔寨覺得好唔店

倪匡都有講過, 越南妹係最正

聽以前同事講過,佢以前越南女友皮膚身材都好正,又玩得,但一分手就好撚癲,追到個男不停搬屋

柬埔寨同越南人外表性格都好唔同喎

越南妹易食難分

柬埔寨D女唔掂! 去左成7日都無個靚

但係好唔好玩?有冇咩景點覺得係值得去?我下個目標之一黎

都OK! 但係貴過越南少少
吳哥窟, 一日大圈,一日細圈
柏威夏寺
有時間去埋金邊睇下萬人塚,S-21集中營
之前我響胡志明酒店按摩都有邪野 不過係hj
係喎,想問俾左幾多tips 俾吳宗憲先有good massage
我睇完呢個post都好想去越南
同女朋友講完佢就話唔比
因為佢都有睇呢個post
同女朋友講完佢就話唔比

自己去/同friend 去
一定要同條女去咩
同女朋友講完佢就話唔比

一定要同條女去咩

佢實會認定我去開大
同女朋友講完佢就話唔比

一定要同條女去咩

佢實會認定我去開大

其實要玩,邊度都有得玩
不過出左香港風險係高d ge
越南好多好野食 不過未去過峴港 通常都係去海防 番去探親

你有親戚係海防人?
係喎,想問俾左幾多tips 俾吳宗憲先有good massage

我相信你CHANGE左佢幾個先再塞錢俾佢會好D.

我相信你CHANGE左佢幾個先再塞錢俾佢會好D.

我俾左廿萬,唔覺得有分別
就嚟返到屋企,返到屋企即刻寫文,唔好意思大家

見到有巴打話睇完篇遊記就想去好友滿足感,多謝你

帶埋女朋友去啦

帶埋女朋友去啦

留名睇返

帶埋女朋友去啦

帶埋佢去點南淫北賤
留名
8月尾去
諗緊轉唔轉樓主果間 a la hotel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞