南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
樓豬住邊間酒店 爬文搵唔到既

一開始就有啦...
A La Carte Da Nang Beach
如果用grab car/ grab taxi係咪求其一張3g電話卡就ok? 同埋電話卡邊度買?
屌 睇完決定去峴港
七月頭去 單拖遊 聽日訂機票放個靚假

等你分享巴打
本身想同個同事去泰國放蕩之旅,睇黎而加要改去咗越南先

未去過越南 但泰國好似放蕩啲

泰國係好系統化嘅放蕩,始終都咁多年,我其實想係越南/泰國買樓

但係唔識
越南收唔收舊版美金

上年去胡志明市
佢會左check右check
最後唔收

建議用新版

原來係咁,唔好意思,胡志明市好似嚴謹啲現代啲,我係峴港見其他人用美金當地人睇都唔睇就收咗

渣住美金就有西屌的日子

全世界都通行的法則

一開始就有啦...

唔該巴打,第一頁有啦
如果用grab car/ grab taxi係咪求其一張3g電話卡就ok? 同埋電話卡邊度買?

我見到機場有,嗰幾日係街邊未見到
我新用TG, 有無人識開GP? 可能會覆快少少 文今晚會努力岀

一開始就有啦...

唔該巴打,第一頁有啦

八月一行七條麻甩佬跟你路線搵食
我新用TG, 有無人識開GP? 可能會覆快少少 文今晚會努力岀

唔係用盾抵過用美金咩
本身想同個同事去泰國放蕩之旅,睇黎而加要改去咗越南先

未去過越南 但泰國好似放蕩啲

泰國係好系統化嘅放蕩,始終都咁多年,我其實想係越南/泰國買樓

但係唔識

泰國買樓x2 分分鐘退休過泰國

Chats個板右上角有支筆 有個new group
但要加人入去先開到 可以search username

開左可以放link比人加入 但最好member左條link 咁就剩係呢到巴絲先入到

可以search我username加我入去
感謝大家,收工回家中,聽日試下點開谷先
感謝大家,收工回家中,聽日試下點開谷先

我都係唔太明,我係new group 之後search 巴打 user name 無野岀,係咪要save contact 先

好似係成功左

好似係成功左

巴打你開左channel

好似係成功左

巴打你開左channel

有咩分別
有巴打開咗啦,大家留低TG

推下先
入gp係咪有組團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞