南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
留名等朋友Bon Bon
留名等朋友Bon Bon

Bom bom
其實應該bom之前要問下幾錢傾店數先 我入黎就係為左睇幾錢點知無
其實應該bom之前要問下幾錢傾店數先 我入黎就係為左睇幾錢點知無

我都想知
lm

上次我去,個經理笑笑口話自己同技師deal.我唔知唔理架
條囡一開頭開100美金 跟住自己一路忍住道火同佢講價
佢話支那人好闊綽大把錢俾得起,千祈唔好俾佢大到
開頭我都以為無套點攪?
原來囡囡收埋左暗格到

上次我去,個經理笑笑口話自己同技師deal.我唔知唔理架
條囡一開頭開100美金 跟住自己一路忍住道火同佢講價
佢話支那人好闊綽大把錢俾得起,千祈唔好俾佢大到
開頭我都以為無套點攪?
原來囡囡收埋左暗格到

咁貴。成交價幾錢?
一入到房,心諗有無咁撚勁

按摩床無特別,獨立廁所都小事,仲有個好撚大嘅宅菇池,夠兩個人有多。

(但係得廁所燈有開,成間房又係冇開燈,係咪真係咁環保)

正當我感嘆人地雖然窮,但係睇黎比我地呢班港猪識享受生活嘅時候

吳宗憲又走入黎,拎住條短褲

我第一反應心諗:唔撚係連按都係你按啊?

Boss, you want good massage ?

...yes?

Tips , tips , very good massage !

咁我就真係有預貼士嘅,乜原來越南咁慘連貼士都係個經理拎埋(對,人地吳宗憲係Relationship Manager ),咁我照俾佢啦

收左之後,佢用一種淫賤嘅笑容同我講,ok boss , no problem

然後岀返去

屌,即刻鬆一口氣

同朋友A報個平安,即刻計時

有人敲門,我轉頭一睇

我。屌。你。老。味

有個著住one piece 裙,V領嘅越南妹行入黎,皮膚白到無點開燈都見到反光,成個S字岀左黎

嗰份事業心呢,你一睇真係即刻會想請佢返黎

一望佢個樣

Emma Watson?!?!?!?!?!

真係好撚似,不過佢瘦少少,塊面好尖,唔知佢係咪整左黎

雖然好開心,但係又好擔心因爲已經無cash ,係咪有邪野架我無諗住邪會唔會俾人斬手指,好似細個返大陸老豆話:比人捉你去斬手斬臉切埋條利做乞兒仔..

點知Emma 好pro 地話: 我叫XXX, 請問係咪90分鐘按摩?

屌,係到聽過最撚流利嘅英文

我見佢咁專業,又有啲放心又有啲失落

然後佢就叫我扒係到開始按

佢隻手好滑 ,又夠力,咁細粒點解可以咁大力

如是者60分鐘後,全身都按完,途中已經要我反轉個人,我係咁望住佢,屌,真係好似Emma

佢問我一句: bom bom ?

我個樣係

乜撚野叫bom bom?

Massage bom bom?

Massage yes.

我咪按緊囉已經?

佢突然雙手 做呢個手勢 👉👌

我即刻明晒

Emma Watson 叫我屌佢?!

法官大人,你話我聽,Emma Watson 問你,點先?

我掙扎緊嘅時候,佢突然隻手向下,滑落條巨龍

我要強調滑呢個字,因為我本身已經周身油

原來,火上加油呢四個字係真有其事

老柒,係呢個時候呢,有一秒係真係無左理智嘅

但係,靈光一閃係

我無套

佢地啲套...得唔得架?

相信香口膠同安全套嘅故事大家都聽過

嗰一秒鐘,我真係諗左好多野

尤其係性病保險唔包

仲有,我女人係香港等我返去屌佢

有咩事搞到佢我仲係人黎嘅?!

所以,我決定忍痛推開Emma

雖然我嘅目光係佢胸口流連

佢呆一呆,問

No bom bom ?

Yes! No no no

唉屌,我平時英文其實幾好,都有少少英式口音同係歐洲留左兩年幾

但呢一秒嘅我,只係好想大叫一聲

點解!!!!

我同佢講,bath bath , ok?

佢點頭,走去幫我較水

我鬆一口氣,點知

佢之後眼定定望住我,又望住我條褲

我指一指道門,佢終於肯岀去

走之前佢問

Bath no wash ?

Emma 你唔好咁啦好無

我叫佢岀去,拎條毛巾俾我

我自己一路沖身,一路諗

我果然,係一個真男人

下 做乜唔做落去
就算唔bom bom驚套有事
用下口用下手囉

一黎,朋友計時中,怕佢真報警

二黎,又怕朋友B等我

三黎,唔知係咪已包左係價錢,唔係的話身上唔夠無理由要個腳傷嘅送錢黎找數

四黎,口都可以中,手我又覺得晒氣,不如靠自己

五黎,女人等我返屋企

男人有食唔食只有一個原因…無能

你點對得住個username
條女mon住,明嘅,靜靜雞話我知俾左幾錢tips
機票食宿洗費全數幾多?
想短短地去越南玩幾日
但fd未有假

大概八千左右啊巴打
聽過朋友去越南比人屈左二千幾蚊港紙就淆底唔敢去越南玩
我諗bom bom姐係越南版既啪啪啪

我有套呀
我借比你呀
做咩No bombom

有講原因

按摩床無特別,獨立廁所都小事,仲有個好撚大嘅宅菇池,夠兩個人有多。

正當我感嘆人地雖然窮,但係睇黎比我地呢班港猪識享受生活嘅時候

...yes?

Tips , tips , very good massage !

咁我就真係有預貼士嘅,乜原來越南咁慘連貼士都係個經理拎埋(對,人地吳宗憲係Relationship Manager ),咁我照俾佢啦

收左之後,佢用一種淫賤嘅笑容同我講,ok boss , no problem

然後岀返去

屌,即刻鬆一口氣

有人敲門,我轉頭一睇

我。屌。你。老。味

有個著住one piece 裙,V領嘅越南妹行入黎,皮膚白到無點開燈都見到反光,成個S字岀左黎

一望佢個樣

雖然好開心,但係又好擔心因爲已經無cash ,係咪有邪野架我無諗住邪會唔會俾人斬手指,好似細個返大陸老豆話:比人捉你去斬手斬臉切埋條利做乞兒仔..

點知Emma 好pro 地話: 我叫XXX, 請問係咪90分鐘按摩?

如是者60分鐘後,全身都按完,途中已經要我反轉個人,我係咁望住佢,屌,真係好似Emma

我個樣係

我咪按緊囉已經?

我即刻明晒

但係,靈光一閃係

我無套

尤其係性病保險唔包

佢呆一呆,問

唉屌,我平時英文其實幾好,都有少少英式口音同係歐洲留左兩年幾

點解!!!!

佢點頭,走去幫我較水

我鬆一口氣,點知

走之前佢問

我自己一路沖身,一路諗

我果然,係一個真男人

下 做乜唔做落去
用下口用下手囉

二黎,又怕朋友B等我

三黎,唔知係咪已包左係價錢,唔係的話身上唔夠無理由要個腳傷嘅送錢黎找數

五黎,女人等我返屋企

好 真男人
值得我比個正皮你
你朋友又有無你呢個經歷?

朋友嗰個仲撚好笑

快手啲打下篇先

要係條街先搵吳宗憲 試下佢

真係 完全係狗公樣

...yes?

然後岀返去

屌,即刻鬆一口氣

有人敲門,我轉頭一睇

我。屌。你。老。味

一望佢個樣

我個樣係

我咪按緊囉已經?

我即刻明晒

但係,靈光一閃係

我無套

尤其係性病保險唔包

佢呆一呆,問

點解!!!!

佢點頭,走去幫我較水

我鬆一口氣,點知

走之前佢問

我自己一路沖身,一路諗

我果然,係一個真男人

下 做乜唔做落去
用下口用下手囉

二黎,又怕朋友B等我

五黎,女人等我返屋企

男人有食唔食只有一個原因…無能

世事都被你看透了
我之後有同Emma 傾計,1Q大概係 1m VND
(HKD 332),大家稍安毋躁

有冇得分享下巴打

四魚唔駛屌 emma watson

上次俾左400hkd

係咪感受到有幾掙扎

上次俾左400hkd

算啦,辛苦錢黎,當資助當地小朋友讀書啦

上次俾左400hkd

400 1Q!?
包左咩先

上次俾左400hkd

400 1Q!?
包左咩先

按同屌,事後沖涼

按90分鐘

係咪感受到有幾掙扎

點解唔第二晚去過
你d fd會通風報信?

有冇得分享下巴打

一條友去唱k咩都冇做過,禁錮你搵幾條友兇你焗你比錢,最後放低300usd 先比你走。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞