南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
未打得切文仲係公司,畫左女同學A個樣先

點食啊屌你地

點食啊屌你地

hxh個比斯姬 (變大個隻)

點食啊屌你地

...... 我都係佢手上努力逃出生天...
有食唔食
有食唔食

我聯絡翻個越南仔,話我有個香港朋友對佢個朋友驚為天人,一見鍾情,叫佢介紹俾你?
我2月同女朋友去胡志明 全程的士 market食野又正 當地人又nice 啲越南妹仲要
如果成班仔去一定好好玩
我2月同女朋友去胡志明 全程的士 market食野又正 當地人又nice 啲越南妹仲要
如果成班仔去一定好好玩

其實都有部份係墊出黎

點食啊屌你地

樓主仲可以食到餐飯。忍耐力已經異於常人
樓主有無揸過電單車去遠啲既地方/景點?
去到部車放係邊

上網睇係咪通常啲市區鋪頭門口會有專人幫你睇車?
如果成班仔去一定好好玩

胡志明消費係咪貴啲?

點食啊屌你地

樓主仲可以食到餐飯。忍耐力已經異於常人

舉頭望明月,低頭思故鄉

無嘅望下佢個胸囉唯有,唉
樓主有無揸過電單車去遠啲既地方/景點?
去到部車放係邊

上網睇係咪通常啲市區鋪頭門口會有專人幫你睇車?

隨街拍,推上行人路擺埋一邊,如果係餐廳呢,一般佢有個位俾你泊車架

點食啊屌你地

藝術既野我地d凡人算把啦,留返藝術家食
正呀屌
好想去 但個人太毒淆底
如果成班仔去一定好好玩

胡志明消費係咪貴啲?

我覺得好平.相比起其他地方 越南真係好平
如果成班仔去一定好好玩

胡志明消費係咪貴啲?

我覺得好平.相比起其他地方 越南真係好平

我諗胡志明貴啲喇 始終大城市
上年去左Hanoi搵朋友 真係超好玩 佢仲帶左我去下龍灣住靚酒店 又平又高級又靚 pho真係世界級美食 日日食都肯
Live
聽日就出發,好撚興奮
聽日就出發,好撚興奮

飛邊
聽日就出發,好撚興奮

LIVE~
樓主你地有冇被越南人讚過handsome?

經常,係香港無乜姐
睇到好撚想去

去啦,真心正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞