南淫北賤2017之越南越愛-峴港

949 回覆
358 Like 12 Dislike
我2月同女朋友去胡志明 全程的士 market食野又正 當地人又nice 啲越南妹仲要
如果成班仔去一定好好玩

聽日就出發,好撚興奮

巴打俾心機
留名 下星期自己一個去胡志明
加速
一出到餐廳門口,俾風吹一吹個人即刻清醒少少

朋友就車傷腳嘅朋友B

正當我哋懷着興奮嘅心情諗住出發嘅時候

阿豬西望住我笑淫淫,同朋友細聲講大聲笑

係佢回望過嚟嘅時候,佢嗰種眼神令到我覺得好熟悉,但係偏偏又講唔出口

說時遲那時快,係一輪嘅米咪米米米之下

豬閪佢竟然係佢嗰條短到 遮唔撚到充滿迫力嘅短腿嘅短褲入邊,拎咗一條車匙出嚟

然後將個條車匙笑吟吟咁樣交俾佢嘅朋友

然後佢一嘣一跳, 我重複,係小朋友嗰時,幼稚園嗰時, 老師描述白兔仔所用嘅一個動詞- 一嘣一跳或者嘣嘣跳跳咁走埋嚟

用非常有限公司嘅英文同我講一句

You, drive , me, ok?

即係點呀,即係我成餐飯得低頭唔撚望你,你認為呢一個係一個signal,係一個暗號,係我含羞答答唔撚好意思望撚住你,其實我對你好撚有好感話啦

我必先要強調一點,每一個人睇人仆街都係覺得開心同埋好好笑,但係當自己仆街嘅時候,其實你根本就反應唔來。

我唔知點撚樣應佢,佢竟然自己上咗我家電單車,然後叫我開車。我嗰一刻我真係好想車佢,大巴大巴咁車佢。

我突然間醒起佢嗰種眼神係咩眼神,佢嗰種眼神,係我細個睇Discovery Channel啊老虎打獵嗰陣時望住獵物嘅眼神

原來,我就係嗰隻羚羊

揸過去K房嘅途中,基本上我係用120嘅速度去,我班朋友仲要喺後邊一路揸車一路笑,持住人哋唔識聽廣東話,又喺度歡呼搞到人哋以為我好似好開心咁樣。屌你老母咩我塊面西撚過我老闆。

點知佢哋兩個唔清楚,係我啱啱去廁所嘅時候人哋係話對我哋有興趣,佢哋兩個唔知道,另外果兩個猪西,喺前面等緊佢哋,原本都諗住提一提佢兩個叫佢哋坐開少少,我決定保持沉默

去撚到橫街,見撚到一層三層高嘅唐樓咁嘅物體,樓下仲有一個reception,個reception呢就只係一張木枱,有個阿伯坐喺度,我哋心諗今次仆街啦係咪入錯賊屋,點知佢哋又好自然好開心咁行入去,現場嘅環境係用白色嘅光管,大家可以幻想到箇中陰森嘅感覺,牆上面啲白油好似甩甩地咁樣, 心裏面已經有少少打退堂鼓

點知佢哋又均真喎,直接同我地講咁多個人總共加埋大概係VND 700,000,
(HKD 234),會包左啤酒同埋生果

好啦入到房,好撚次去撚左人哋屋企擺撚左張沙發但係有圖卡拉OK咁嘅感覺,嗰間房,所謂房,係有獨立廁所,但係道門呢就係村屋嗰一種僭建門,用侶果種感覺,反高潮嘅係打開道門,廁所非常乾淨仲要係抽水馬桶,除咗用白光管之外基本上我哋都冇乜投訴

到唱歌,越南人喜歡嗰啲節奏強勁嘅音樂,嗰個豬閪望住我唱撚左一首買買買買買嘅歌,班朋友係咁笑係咁笑,笑撚到我覺得我想搵支針聯撚住佢個咀。佢哋話呢一首歌呢,係一首情歌。我心諗乜你哋啲愛情咁撚洶湧嘅咩,啲節奏快撚到好似小理阿爸咁樣,我扮唔撚識聽佢哋啲19英文,正當我同豬西喺度糾纏緊嘅時候

我回頭一望,我見到我兩個朋友俾人灌緊酒 ,我哋兩個都仲好啲可以走去廁所自己冷靜下食支煙,腳傷嗰一個係我哋兩個走咗去食煙嘅時候,比三個豬西圍撚住飲,個越南仔仲要喺度笑,話歡迎我地做越南女婿。

係呢個係今日關頭,我哋三個唯有不斷話想唱歌,要佢哋係咁點啲台灣歌比我哋, 其實係連李克勤都有得唱,但係有樣嘢要讚佢哋,越南人真係好熱情,基本上你唱成點佢哋都會好開心歡呼拍手。豬西其實我哋做朋友係冇問題,只要你唔好每一次我唱完歌,係咁讚九我,然後衝過嚟。簡單啲來講,我係覺得我唔撚安全呀,我驚我俾你強姦啊

我哋三個覺得勢色唔對,打個眼色準備走人嘅時候,豬閪佢竟然拎起支咪,向我告白

FYI 豬西點樣沖過嚟我部電單車度,同埋咩係充滿迫力嘅短腿
巴打應該好靚仔
重點係我係肥矮柒毒
利申:163 cm
好撚好笑 旅行有艷遇 執到啦你
重點係我係肥矮柒毒
利申:163 cm

唔信

巴打果然係個好仔 睇你遊記笑到我gapgap聲
等緊你出文
一入到房,心諗有無咁撚勁

按摩床無特別,獨立廁所都小事,仲有個好撚大嘅宅菇池,夠兩個人有多。

(但係得廁所燈有開,成間房又係冇開燈,係咪真係咁環保)

正當我感嘆人地雖然窮,但係睇黎比我地呢班港猪識享受生活嘅時候

吳宗憲又走入黎,拎住條短褲

我第一反應心諗:唔撚係連按都係你按啊?

Boss, you want good massage ?

...yes?

Tips , tips , very good massage !

咁我就真係有預貼士嘅,乜原來越南咁慘連貼士都係個經理拎埋(對,人地吳宗憲係Relationship Manager ),咁我照俾佢啦

收左之後,佢用一種淫賤嘅笑容同我講,ok boss , no problem

然後岀返去

屌,即刻鬆一口氣

同朋友A報個平安,即刻計時

有人敲門,我轉頭一睇

我。屌。你。老。味

有個著住one piece 裙,V領嘅越南妹行入黎,皮膚白到無點開燈都見到反光,成個S字岀左黎

嗰份事業心呢,你一睇真係即刻會想請佢返黎

一望佢個樣

Emma Watson?!?!?!?!?!

真係好撚似,不過佢瘦少少,塊面好尖,唔知佢係咪整左黎

雖然好開心,但係又好擔心因爲已經無cash ,係咪有邪野架我無諗住邪會唔會俾人斬手指,好似細個返大陸老豆話:比人捉你去斬手斬臉切埋條利做乞兒仔..

點知Emma 好pro 地話: 我叫XXX, 請問係咪90分鐘按摩?

屌,係到聽過最撚流利嘅英文

我見佢咁專業,又有啲放心又有啲失落

然後佢就叫我扒係到開始按

佢隻手好滑 ,又夠力,咁細粒點解可以咁大力

如是者60分鐘後,全身都按完,途中已經要我反轉個人,我係咁望住佢,屌,真係好似Emma

佢問我一句: bom bom ?

我個樣係

乜撚野叫bom bom?

Massage bom bom?

Massage yes.

我咪按緊囉已經?

佢突然雙手 做呢個手勢 👉👌

我即刻明晒

Emma Watson 叫我屌佢?!

法官大人,你話我聽,Emma Watson 問你,點先?

我掙扎緊嘅時候,佢突然隻手向下,滑落條巨龍

我要強調滑呢個字,因為我本身已經周身油

原來,火上加油呢四個字係真有其事

老柒,係呢個時候呢,有一秒係真係無左理智嘅

但係,靈光一閃係

我無套

佢地啲套...得唔得架?

相信香口膠同安全套嘅故事大家都聽過

嗰一秒鐘,我真係諗左好多野

尤其係性病保險唔包

仲有,我女人係香港等我返去屌佢

有咩事搞到佢我仲係人黎嘅?!

所以,我決定忍痛推開Emma

雖然我嘅目光係佢胸口流連

佢呆一呆,問

No bom bom ?

Yes! No no no

唉屌,我平時英文其實幾好,都有少少英式口音同係歐洲留左兩年幾

但呢一秒嘅我,只係好想大叫一聲

點解!!!!

我同佢講,bath bath , ok?

佢點頭,走去幫我較水

我鬆一口氣,點知

佢之後眼定定望住我,又望住我條褲

我指一指道門,佢終於肯岀去

走之前佢問

Bath no wash ?

Emma 你唔好咁啦好無

我叫佢岀去,拎條毛巾俾我

我自己一路沖身,一路諗

我果然,係一個真男人

圖ar!!!!!!!!!!
好好笑~
聽日就出發,好撚興奮

飛邊

飛峴港
早,大家都咁早嘅

準備死去開會,多謝大家支持

岀發嘅巴打玩得開心啲

同學仔留隻豬你食呀~~~

千金難買乳豬仔.樓主~~
而家喺機場準備出發
而家喺機場準備出發

順風啦巴打
留名
笑到仆街
笑撚死人咩
正評
巴打真男人,等你出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞