[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
咁姐係沙咀YA同壁屋YP唔同?我記得壁屋YP係好受好多 咁沙咀YA既生活係同J/S仔冇分別?都係操到仆街?

YP同YA分別答唔到你

但YA J S 既步操同紀律都係大同小異

但係S 有指摸同洗衣期數

YA 有廚房期數 而且YA既大棚比較多雜事做(打草之類)

J 就乜都無 所以最撚巴
呀勇 好鳩煩 有無佢出黎之後嘅消息
啲人出左黎仲會唔會聯絡?
懲教死都唔認錯,有咩資格叫人認錯改過
岀左文先啦
今日都睇到篇文講壁屋二倉
http://hktext.blogspot.com/2017/06/01-2050.html
今日都睇到篇文講壁屋二倉
http://hktext.blogspot.com/2017/06/01-2050.html

d評論

咁姐係沙咀YA同壁屋YP唔同?我記得壁屋YP係好受好多 咁沙咀YA既生活係同J/S仔冇分別?都係操到仆街?

YA 同YP好大分別,YP係青年囚犯,同成人坐監一樣,所以唔似沙咀操得咁巴,而且YP可以選揀讀書

YA 同YP好大分別,YP係青年囚犯,同成人坐監一樣,所以唔似沙咀操得咁巴,而且YP可以選揀讀書

樓主仲有冇同入面識既人聯絡?
YA最早十隻一? 乜唔係睇法官判幾多架咩

追post 法官同法律比既係一個range

但最早同最遲,就要睇造化

同學 問野前要講咩呀 你識唔撚識牌頭呀 呀sir 教撚完你 塞錢落你袋wo 你條撚樣要講咩呀

咁判沙咀YA咪好慘 冇得入成人監房 受成10幾隻仲要冇咁多走盞
YA最早十隻一? 乜唔係睇法官判幾多架咩

追post 法官同法律比既係一個range

但最早同最遲,就要睇造化

同學 問野前要講咩呀 你識唔撚識牌頭呀 呀sir 教撚完你 塞錢落你袋wo 你條撚樣要講咩呀

講咁撚多做乜鳩呀,叫保安啦
想問有冇社運義士比人判左入嚟沙咀

立法會爆炸案其中一名被告,認罪後被判入勞教中心

立法會爆炸案其中一名被告,認罪後被判入勞教中心

咁又點?

咁判沙咀YA咪好慘 冇得入成人監房 受成10幾隻仲要冇咁多走盞

黐鳩線, 呢d生活點捱一年

YA好似唔洗受監管令,所以會受得耐啲
樓主仲有冇同入面識既人聯絡?

鐵打的營 水流的兵
五六年時間啲亞sir都調晒環頭啦
Good morning sir 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞