[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
Good morning sir! 同sir報,等撚到頸都長埋得咁少唔夠皮,Thank you sir!
Fuck you sir4, fuck you sir7, fuck you sir9! 你班濫權柳記我屌你地老母啊, 快d同件mk阿勇一齊陷家剷啦

仲要浪費食物, 我地交稅就係養埋你班柒頭柳記濫權同嘥鳩哂d野食

亞清真係有交稅?🤔

Btw就我所知法定、公營、政府或資助機構黎講
醫院同社署晒得最勁
樓主終於出聲屌個MK勇
我覺得MK勇得把聲
快d出文
文聽日先有Sorry

屋企有事煩緊
文聽日先有Sorry

屋企有事煩緊

yes sir,thankyou sir

Yes sir, thank you sir
文聽日先有Sorry

屋企有事煩緊

Thank you sir 唔該同學
Yes sir ! thank you sir!
文聽日先有Sorry

屋企有事煩緊

今晚唔出 聽晩要出多啲喎
啊勇到底有咩招數

樓主如果對阿勇"曉以大義"有冇用?

大大聲同佢講(唔係鳩叫,但係旁邊嘅人都聽到)
你唔係想同佢作對,
大家都想快快趣趣出返去,
如果佢搞鳩你,特登唔教你野,
找數隨時全部人一齊找(好似阿渲咁)
佢同你攬炒冇所謂,
但係你唔想累街坊

我諗佢都拎唔出理由再搞你
Lm

你唔係想同佢作對,
佢同你攬炒冇所謂,
但係你唔想累街坊

晒鳩氣喇 mk仔識諗就唔係mk仔喇

你唔係想同佢作對,
佢同你攬炒冇所謂,
但係你唔想累街坊

但你咁樣人地咪知其實唔關樓主事,有咩都冤呀勇先呀嘛🤔

你唔係想同佢作對,
佢同你攬炒冇所謂,
但係你唔想累街坊

咁樣人地咪知其實唔關樓主事,有咩都冤呀勇先呀嘛🤔
留名
懲教死都唔認錯,有咩資格叫人認錯改過

坐監啊屌你老母,真係波假呀? 咁撚怕記唔好犯法。 坐監唔撚巴你想點先巴? 使唔使政府出埋錢叫埋雞比你解決生理需要先叫人權?
10幾年前係ad倉做project見盡唔少,也知到樓主講o既係鐵一般事實! 但咁又點? 講巴香港yp其實只係相對出面太癈,所以覺得巴。同時,見盡幾多地獄人渣,佢地成個價值觀扭曲哂,唔係咁對佢地,你想點對代?
文呢?
呢幾日咁熱 兜頭曬做Pe/步操都慘過食屎
懲教死都唔認錯,有咩資格叫人認錯改過

坐監啊屌你老母,真係波假呀? 咁撚怕記唔好犯法。 坐監唔撚巴你想點先巴? 使唔使政府出埋錢叫埋雞比你解決生理需要先叫人權?
10幾年前係ad倉做project見盡唔少,也知到樓主講o既係鐵一般事實! 但咁又點? 講巴香港yp其實只係相對出面太癈,所以覺得巴。同時,見盡幾多地獄人渣,佢地成個價值觀扭曲哂,唔係咁對佢地,你想點對代?

你係鍾意搵埋香港同d 地獄鬼國嘅監獄講 咁我冇野講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞