[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
一分鐘沖涼
thankyou sir, 唔該同學
一分鐘沖涼

查番梘都唔夠時間 佢地出黎可能老泥成吋厚
留名先
又蛇王
總主任幾好啊,比你地沖涼
留名
YA最早十隻一? 乜唔係睇法官判幾多架咩

追post 法官同法律比既係一個range

但最早同最遲,就要睇造化

但係如果法官判一個月至六個月點會十隻一? 呢個係咪建基最長刑期一年既前題?

1至6係for J and S,要守監管令

YA好似係10-15 ,係會長啲,但唔使守監管令

10-15, 黐撚線, 係我就寧願監管令啦
咁係找數方面, 唔同gp有咩分別
會唔會話ya冇咁甘/甘d, 定係冇分別

找數無準則,係睇阿sir
至於YA巴唔巴,我諗巴既係時間掛
我仲以為啊勇只係朝早惡
每日一push
pe 到沖涼好好睇
樓主依加身材操到咩程度
樓主依加身材操到咩程度

咁姐係沙咀YA同壁屋YP唔同?我記得壁屋YP係好受好多 咁沙咀YA既生活係同J/S仔冇分別?都係操到仆街?
https://youtu.be/Z5B6LF8jzuM

9:18 講連登post
屌你沖涼仲敢問屙尿,但又真係有人敢屙
阿sir唔係會𥄫實沖涼架咩
lm
留名

我估計係當初入𤩹屋做評估時就西走哂會有可能搞事,不服從果啲(從你日常對答,比呀sir 不合理對待時反應),如果好似樓主一樣咁乖,加上係法院時選擇沙咀,姐係刑期係最短嘅地方,反映個學童跟本完全無動機會去反抗,因為佢地連加一秒監都唔想,令到所有玩野,投訴機制失效,亦都係啲呀sir可以咁放肆嘅主要原因

我睇落就係個個為左早走, 以為去沙咀最好選擇, 但睇黎其實係錯. 啲PK呀蛇就係捉住個個想早走心態唔敢反抗同唔敢出聲, 所以梗加有齒無孔.

好多謝樓主分享啲PK呀蛇惡行, 我地外人真係唔講係唔會知.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞