[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
係入面會唔會有新聞睇?知道社會發生緊咩事,定係與世隔絕?
今晚有冇文
仲想問下你入去果期有冇南亞仔 或者支那人/其他外國人
如果佢地中文差聽唔明指令係咪會比柳記打得仲勁?
同埋南亞仔寫信收信會唔會專登搵南亞裔老職去睇左佢地d信先?
沙咀打風落大雨係咪都會照操

同問
今日毒果有報少年犯被虐,不過我諗到最後都係不了了........
今日毒果有報少年犯被虐,不過我諗到最後都係不了了........

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170613/20054308

between 好開心mk勇終於長大,對唔住呢句野有時真係好難講出口

一樣

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170613/20054308

最後證據不足
攞粥淋頭?
留名支持
係時候岀文啦

最後證據不足

係入面可唔可以寫信或者寫日記架?

可以寫信,但封封信都俾柳記睇過,你敢寫啲咩?

可以寫信,但封封信都俾柳記睇過,你敢寫啲咩?

日記呢?
文呢?
皮已正

理性討論:雖然睇完樓主個經歷,好多人都屌緊懲教死全家,但個種唔人道嘅找數,要定義係教育定教訓,係懲教單純發洩怒氣嘅方式,維持權威嘅做事手法,又或係真心想打醒佢哋,等佢哋知驚悔改,根本無從推測,亦唔可以以偏概全。但的確,有好多人岀翻嚟真係變好咗,又或者係生性咗,就算好似樓主呢類(算係)無辜入獄嘅人,都對舊有個種生活方式,或者係人生態度有少少改變,唔人道,但可能有效,比起Cat A或者成人倉個種單純失自由嘅渡假式處分,嚴厲處分又好似真係改變到班本性善良,但誤入歧途嘅後生仔,但我哋係咪又可以只顧結果,而不論過程?
衡仔你又玩嘢啦?文呢?
衡仔你又玩嘢啦?文呢?

衡sir 一陣落你機翼順便罰埋全部人無得睇故
格離post d on9仔多到 block撚到手軟

棍打腳板 轉筆磨指 「食雞翼」  懲教涉施酷刑 當少年犯係狗
https://lihkg.com/thread/281605/page/6?ref=ios
Gay情無限,兩人冰釋前嫌,於是暗生情愫,最後互相對望再按捺不住心中的激盪,將熱情化為......

阿勇聽後,笑了笑,
「哈哈, 咁先啱嫁嘛.咁我幫你打數了wor. 1 2 3 4..」

我手掌按在地上,今日既地板唔知點解異常冰冷

我出力跟隨打數,將自己向上推.

但唔知點解,身體一瞬間無了力量.
我支持不住, 一野趴了地上

額頭撞上了地板,發出"碰"一聲

好撚痛,但我開始發現不妥

阿勇都知,我這種趴地方式不尋常

佢碰了碰我問

「喂 ! 你無事啊嘛! 喂? 咦 !? 你咁興既? !」

係咩....

我覺得好熱.....

肥仔衡嬌喘一聲,倒在阿勇既懷裡,濕潤既雙唇微微張開,口中噴出有如蘭花一樣既香氣,面對住如此尤物,佛都會動心啦......

阿勇聽後,笑了笑,
「哈哈, 咁先啱嫁嘛.咁我幫你打數了wor. 1 2 3 4..」

佢碰了碰我問

係咩....

我覺得好熱.....

肥仔衡嬌喘一聲,倒在阿勇既懷裡,濕潤既雙唇微微張開,口中噴出有如蘭花一樣既香氣,面對住如此尤物,佛都會動心啦......

阿勇聽後,笑了笑,

佢碰了碰我問

係咩....

我覺得好熱.....

咪咁gay好嗎
快d出文啦死肥衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞