[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
能成為密友 大概總帶著愛
但做對好兄弟 又如此相愛 旁人會說不該
忘形時搭膊 自有一面退開
暗裡很享受 卻怕講出來
兩眼即使 移開轉開
心裡面也知 這是愛
岀文啦
Sorry sir同sir報 呀sir幾撚多點有文呀
打風如果冇野做就出文啦
加油 keep住咁高質
打風如果冇野做就出文啦

聽日出。
好gay呀屌你老母

有無啊⋯⋯ 其實果陣同阿勇,只不過係由唔妥,轉變到無乜嘢
由始至終,都無話好鬼friend

入面同倉,同team既人 大部分都樂意出手相助,遇難就幫的,所以有同理心既人 都算多

我見好多人話劇情轉的好快,阿勇變得好快

我唔會話患難見真情
但患難,的確會讓人暴露出好多自己都未發掘過的一面

之後的,都是後話了
加甜
我想問下, 沙咀呢種紀錄, 雖然話三年會抹走
但個影響其實係咪都一直係到
例如話做唔到政府工, 移唔到民, 留唔到學 (因為申請簽證都要良民證)
因為樓主雖然好無辜, 但呢種罪名係外國真係好敏感

我估應該都係 所以我無行呢幾條路
好gay呀屌你老母

有無啊⋯⋯ 其實果陣同阿勇,只不過係由唔妥,轉變到無乜嘢
由始至終,都無話好鬼friend

入面同倉,同team既人 大部分都樂意出手相助,遇難就幫的,所以有同理心既人 都算多

我見好多人話劇情轉的好快,阿勇變得好快

我唔會話患難見真情
但患難,的確會讓人暴露出好多自己都未發掘過的一面

之後的,都是後話了

睇到我呢D直佬都覺得基,你諗下你啦
沙咀打風落大雨係咪都會照操
我想問下, 沙咀呢種紀錄, 雖然話三年會抹走
但個影響其實係咪都一直係到
例如話做唔到政府工, 移唔到民, 留唔到學 (因為申請簽證都要良民證)
因為樓主雖然好無辜, 但呢種罪名係外國真係好敏感

我估應該都係 所以我無行呢幾條路

唔係wor
睇麥以馬訪問話有d同學出黎做政府工
最後大結局:樓主,音SIR,阿勇3P
我猶疑,但都踎低舉手嗌了句

「Sorry sir ..」

而這時,戈sir身後經過的阿代培訓亦都提醒

「sir , 唔係佢啊 !」

「下! ? 唔係佢咩!?」

戈sir對住自己選的"肥閪",充滿疑惑

呢到就要講下阿壯既特點啦,佢未剪頭髮之前,其實無乜特別

但剃髮變了和尚頭後,你先會發現,阿壯既頭其實都幾大

所以難怪戈sir黎遠望過黎,會認錯肥閪

頂好好笑,個頭大到會俾人叫肥閪
between 好開心mk勇終於長大,對唔住呢句野有時真係好難講出口
文呢
留名
我猶疑,但都踎低舉手嗌了句

「Sorry sir ..」

而這時,戈sir身後經過的阿代培訓亦都提醒

「sir , 唔係佢啊 !」

「下! ? 唔係佢咩!?」

戈sir對住自己選的"肥閪",充滿疑惑

呢到就要講下阿壯既特點啦,佢未剪頭髮之前,其實無乜特別

但剃髮變了和尚頭後,你先會發現,阿壯既頭其實都幾大

所以難怪戈sir黎遠望過黎,會認錯肥閪

頂好好笑,個頭大到會俾人叫肥閪

頂 差啲嘔返餐晚飯出嚟
LM
文呢?
留名支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞