[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
Google過,肥仔真係唔會判入沙咀
點解樓主入到沙咀

我覺得174,80kg其實唔係真係好肥
但可能樓主係完全唔做運動 冇肌肉
點解樓主入到沙咀

我以為講到咁誇,呢個高度應該90kg走唔甩

識人175cm 過百kg 就真係肥到好誇張
80kg bmi超重少少咋嘛
點解樓主入到沙咀

我以為講到咁誇,呢個高度應該90kg走唔甩

識人175cm 過百kg 就真係肥到好誇張
80kg bmi超重少少咋嘛

我181cm, 82 kg, 大吉利是講句,如果出事分分鐘都未必要入

181 82kg 好似直頭係好正常
點解樓主入到沙咀

未必既其實,係DcR(二倉)拎既DC報告時候,佢會幫你做d test,基本上肺活量無問題 ,身體無好鬼特殊既疾病,果三份(姐係Dc Rc Tc)報告都會話你適合入

然後就係你或者法官既選擇題
點解樓主入到沙咀

未必既其實,係DcR(二倉)拎既DC報告時候,佢會幫你做d test,基本上肺活量無問題 ,身體無好鬼特殊既疾病,果三份(姐係Dc Rc Tc)報告都會話你適合入

然後就係你或者法官既選擇題

擒上擒落就攤落地搏unfit
係個細小既倉望住幅牆再聽住 d "啪 boom" 聲 , 再加埋學童慘叫聲 , 果種環迴立體聲真係聽到都覺得痛

屌咁撚快既

今晚更
推下先
留返個名先
懲教狗
見到呀渲找數個段
見到.......
...

以為呀渲暈左或者出事
呀渲仲頂得住都好勁
「喂,你地呢期既新人好鍾意玩野wor」

「.............」
第一句,已經如此態度,我都唔想聽了

「搞到我地包奶都無得食,屌.」
原來, 阿渲捱既一餐毒打,係佢眼中只不過係無得食包奶

「咁佢都唔想嫁 ….」
我沖口而出說了句.這時候不應該可憐或者安慰他嗎?

「噢? 你又黎野啊?肥仔?」
佢微微愕然,然後重新開始閪鳩我

「.............唔係」
我別過頭.按下心中對佢既憤怒

真係好無情

不過,我始終都係睇少左,呢個三年班既城府
佢突然一下沖埋黎,用前臂頂住我既咽喉,壓我在墻壁上

然後用好恐怖,好鬼吼人既眼神盯我

佢突然間郁手,讓我不知所措,但我更加在心中怒吼

你憑咩咁做?

「做架兩啊? 你咁撚為佢著想,頭先佢比虎sir找數你唔沖出去幫佢擋?」

「屌你老母你敢咩?死肥閪」

兩句說話,直中痛處.無錯,其實呢個地方,每個學童都係自身難保的

「咁你呢? 三年班大曬啊? 值日推曬比我做, 夜晚又唔教多啲摺野比我, 呢啲唔係你要做既野咩!? 」
我對住佢既嘴面,說出對他的埋怨
「屌你老母你講多次?」
佢加大了壓住我既力度,而且眼神更加兇狠

「點啊? 打鳩我咯 ? 反正我都預左打爆啦屌你老母 !」
我沉靜地說出呢句

「噢.所以你就閪冧啊嘛? 好啊,咁我一定搞鳩你,今日戈sir有返工,你死撚硬」

聽完呢句,我心中開始慌.但都不想再示弱

「你咪講咯! 你估我唔敢同楚sir講咩?」

「你試下! !」
說罷,佢一野用手撞在我胸膛上,然後放開我

一副黑社會要開鳩我拖既姿勢和眼神

但係,我賭佢唔敢 !

「打啊! ? 繼續打啊!?」
縱使我既聲音在震抖,但我唔想再屈服
我唔想晚晚再活在恐懼之中,擔心佢點對我,擔心佢會點樣搞鳩我 ! !

「全部同我開始靜坐! 」
虎嘯在走廊上突然迴蕩

我們互相怒睥,呢一刻,我唔會比我既眼神再次縮沙 !

但爭吵始終要停,虎sir開始行埋黎鎖倉
我地既爭吵,暫時停下

「呵呵」佢輕笑一聲,收回氣勢

「放心wor,時間留留長,我慢慢同你玩 : ) 」
一抹例牌既邪笑

佢擺低狠話後,坐在對面

靜坐開始,又是肅靜

「我話比你聽,你一定會後悔
佢輕聲說了句,又串鳩我

但我已經開始諗定下一步計劃

既然已經反面,咁就黎咯
疲勞和睡意永遠都係靜坐時最大既誘惑

而我觀察左呢個仆街兩日

佢次次靜坐都會瞌眼訓的

我無理到佢果句

開始專心靜坐,並且時不時用眼神雕住阿勇

我苦苦頂住疲累

而終於,眼前既阿勇開始瞌眼訓,閉上了眼,身體都靠埋墻

哈哈.

虎sir既腳步聲亦漸漸逼近

平時既我,一定會搖醒佢,叫佢起身

但宜家,我唔會

虎sir行到了我們的倉前

然後發現阿勇既衰樣
虎sir停下

空氣仍然寂靜

「訓得好舒服wor 」

虎sir既一句說話,即刻讓阿勇彈了起身

阿勇不知所措的恢復靜坐姿勢

但為時已晚

「呵呵,唔使應我,聽朝搵我找數.」
簡單既一句,卻讓人覺得沉重

說罷虎sir走開了

而阿勇立即睥鳩住我

呵呵呵,我得意笑了笑,你咪一鳩樣咁不堪一擊

但心中卻有股後怕,慢慢產生

因為我唔知阿勇會點搞我
個情況就好似我頭先出左一招,打中左

但對方仲未出招一般

不過我肯定既係,夜晚既加強體能訓練,佢都會玩野嫁啦

「靜坐結束! 開始磨鞋 !」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞