[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
「呵呵呵,有膽同我玩wor呵呵」
佢一副好似終於遇到對手般的語氣

「無啊,我邊敢同你玩啊?」

「噢噢,陰到我一鋪,講野都醒神過人wor,不過呵呵,我有排同你玩」
佢既語氣持續比壓力我.

氣氛開始僵持

但我都係無理佢

逐自坐左埋一邊磨鞋

當然期間,佢都少不了一些吼鳩我既說話

但最巴既都係佢故意搵其他倉,果個阿渲既培訓阿代傾計

仲要係傾關於我既野

於是個情況就變左我只能眼巴巴睇住,聽住佢地兩個嘲笑我,暗串我
「哇屌好撚正,你個新人咁撚夠姜既?」

「夠,真係幾夠姜嫁, 唔知戈sir出聲後,佢會唔會仲係咁夠薑呢?」

「屌比著我實搞鳩佢啦, 好似我呢個咁咩, 衰埋啲智障野,抵你比虎sir打啊 !」

「喂,新人 ! 你係唔係叫阿渲啊?」
阿勇說

「係啊..」
阿渲回應

「喂, 你今鋪累大棚無包奶wor, 你點賠返比我啊? 」

「...出到去再請返你咯」
阿渲無奈道
「哈哈,玩下你咋嘛,見你被虎sir找到咁,算啦」
阿勇說

屌,對人地個新人就咁撚好
我係心中埋怨

「開始收鞋油! 」
夜更既阿sir發號
今日夜更既阿sir係左班的 大翼sir
係J team既阿頭

但今晚大翼sir不是重點

重點係個阿勇

收完鞋油後

「點嘛你? 今晚做唔做體能訓練啊?」

「做... 」
如果你唔玩野,我做又如何

我趴低在地上,等候佢打數

「四聲前弓後箭,開始 . 1 2 3 4 ...」

「222222222…...」

「喂又停啊? 唔做啦」

我一身汗企左起身,不滿佢繼續玩野

雖然我都預左

「喂應機啦,企起身姐係點啊? 」

我望住佢
點解,佢要咁樣玩針對呢 ?

「唔做....你再係咁樣針對我,我唔做...」
我低聲道

「哦,姐係唔做啦,好,你慢慢啦.」

「不過你記得, 型係要付出代價既.呵呵呵呵 你鍾意玩啊嘛」
佢一下邪笑,逐自睡去
留下處於後怕的我

唉,已經變到咁,聽日佢一定同戈sir講啦

不過其實佢咁衰,不如我講先?

我等阿勇睡去後,撩了旁邊的阿壯

「喂阿壯.」
「做咩啊??摺完野啦咩?」
阿壯靠了過來,我們隔了棟牆開始吹水

「未啊...我想吹水姐..」

「吹咯,等陣都要訓嫁啦」

「恩..你話,我應唔應該話比楚sir聽,我既培訓咁樣?」

「呃...我覺得唔係幾好咯,我地係呢到無權無勢,唔識規矩,雖然你個培訓係衰格嫁啦,但忍左呢7日佢好似好啲咯.」

「嗯....」
意見中肯.

但我仍然覺得好無助
日頭就身體既折磨

回到倉仲要精神折磨

至少,比我選可以休息的時候,真的是休息吧

摺完一塊磚頭和擺房後,我逐自睡去

我開始害怕明天.
Live
live
呀勇好仆街好煩
睇到好驚 驚真係俾個仆街勇搞到
如果係入面打人會唔會加監
定都係就咁照打爆
我係樓主一定打鳩呀勇
虎sir停下

空氣仍然寂靜

「訓得好舒服wor 」

虎sir既一句說話,即刻讓阿勇彈了起身

阿勇不知所措的恢復靜坐姿勢

但為時已晚

「呵呵,唔使應我,聽朝搵我找數.」
簡單既一句,卻讓人覺得沉重

說罷虎sir走開了

而阿勇立即睥鳩住我

呵呵呵,我得意笑了笑,你咪一鳩樣咁不堪一擊

但心中卻有股後怕,慢慢產生

因為我唔知阿勇會點搞我
個情況就好似我頭先出左一招,打中左

但對方仲未出招一般

不過我肯定既係,夜晚既加強體能訓練,佢都會玩野嫁啦

「靜坐結束! 開始磨鞋 !」

Good evening sir good evening sir 同sir報 好爽皮可以搞9 mk勇 但又好為樓主擔心
Mk勇懶有型
lm
其實我唔明 , 阿勇唔驚你搞尻返佢攬炒一齊加刑期咩
Mk勇懶有型

讀得書少成日座監係咁
其實我唔明 , 阿勇唔驚你搞尻返佢攬炒一齊加刑期咩

因為佢係真係mk幼稚仔
成日覺得個個對佢唔住個個想搞9佢
所以唔撚用腦諗野有咩事就兇9人先
tvb而家個男人成4張
但佢十幾已經吸毒
當年沙咀
tvb而家個男人成4張
但佢十幾已經吸毒
當年沙咀

吸毒應該入大洲
Push
Mk勇真係死mk仔一個 黎黎去去都係得果幾句
Btw條撚樣有冇響過朵話自己跟邊度? 有興趣想知
Mk勇真係死mk仔一個 黎黎去去都係得果幾句
Btw條撚樣有冇響過朵話自己跟邊度? 有興趣想知

有講過,不過巴打無講到明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞