[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
「1 2 3 4, 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 …...」

手臂的肌肉再次叫痛,全身的骨頭都話比聽,我勉強緊自己

但係個培訓面前,我只能勉強自己.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

「呼呼呼..呼..呼」
「你真係比我停下...好快..好..快..」
我趴在地上吸著大氣

仲有兩組,我就可以解脫

「哦..又唔做啊,好...」

「我無話唔做啊,我只想抖下..」

「你咩態度啊又 !」
「對唔住..我無果個意思..」

「快啲做啦 ! 我唔使訓咩 ! 」

「 1 2 3 4 , 1 2 3 4 , 1 2 3 4 .....」
佢既打數,充滿著催促既意思

我擺好返個位,繼續做前弓後箭
而果晚,我唔記得最後做左幾多組.
我只記得那時被阿勇玩弄既心情和被人威脅的感覺

係多麼的不甘,和委屈

終於,阿勇似乎亦頂唔順,佢放過我然後自己訓上了床

我成身大汗,底衫和底褲已經濕了不少.

但夜晚訓教,唔可以除衫

我只能藉著摺衫既時間,去晾乾身上的衣物

深夜,整個走廊,只有摺野的聲音

旁邊13室,傳來一聲

「喂..衡仔.」

「咦? 阿渲?」我認出呢把聲

「阿咩渲啊? 同你好熟咩?」
屌啊?點解個個都咁臭串既 !?
「講下笑姐,哈哈叫返我阿渲得啦.」

「哦頂...你講笑..」

「頭先聽落..你培訓好巴wor..」

我擰轉頭望望阿勇,佢打起呼嚕應該熟睡了
「係啊...好巴...」

「加油啦,撐過呢頭七就應該唔會太巴嫁啦」
估唔到,呢個時候可以收到一個安慰.

我心中一暖.開始和阿渲吹水
係沙咀入面,和人吹水永遠都係最好的解悶良藥

「係wor,你點解會衰非法肛交既?你Gay嫁?? 」

「哎,果陣我係正生書院到,一時衝動,同房既果個人又唔Care wor.咪做左落去咯,點知比人發現左..就判左過黎呢邊...」

「哦....咁你真係唔係Gay ?」
其實今日沖涼,我見到秋sir既安排係故意講阿渲排係最後一個單獨沖的..
我諗,呢個都算係特別安排吧
「唔係啊,都話一時衝動咯.咁你衰啲咩啊?」

「呃...藏有兒童色情....」

「咁你係唔係戀童既變態啊?」

我突然明白了意思

「唔係...唉..可惜啲阿sir唔信你呢..」

「呢到係咁嫁啦..唉..」

唉聲歎氣完,我地又吹了吹出面的事物.

然後帶著疲累的身軀,趴上床

我不斷諗咁,溫習咁今日所發生的事
縱使不安,害怕,恐懼

至少,夢境是自由吧.

我進入夢鄉.
這是我第二天沙咀的夜晚
無啦今日,兩日後見
Thank you sir! 唔該同學!
呀勇
仲要頂多阿勇5晚
Good evening sir! 同sir報:好好睇! Good evening sir thank you sir!
Thank you sir 唔該同學!同sir報好好睇!
發生左咁多事先2日
睇字都好難捱
阿勇真係仆街之中嘅仆街中嘅仆街
岀快d
無啦今日,兩日後見

之前好似有巴打講過話唔比傾計架咩?
樓主報果陣講自己罪名次次畀人問長問短, 如果冇呢解釋就咁嗌sorry sir, 會唔會畀呀sir話你變態特別對待?

衰正常野都係咁巴架啦
再特別對待咪真係打橫出嚟
同埋都實有人係衰非禮之類做墊底
樓主報果陣講自己罪名次次畀人問長問短, 如果冇呢解釋就咁嗌sorry sir, 會唔會畀呀sir話你變態特別對待?

衰正常野都係咁巴架啦

見到有人講話係沙咀有條友衰十一, 之後d呀sir求其捉個肥仔幫條友公開含撚, 又逼條友公開打飛機, 但佢射唔出於是就畀人打到仆街兼寫花報告, 最後真係入左監獄留案底

沙咀咪又係入監獄留案底
留名

衰正常野都係咁巴架啦

見到有人講話係沙咀有條友衰十一, 之後d呀sir求其捉個肥仔幫條友公開含撚, 又逼條友公開打飛機, 但佢射唔出於是就畀人打到仆街兼寫花報告, 最後真係入左監獄留案底

沙咀咪又係入監獄留案底

沙咀三年會銷案底喎, 好似係

只係可以唔申報,但record仲喺度,唔會拎到良民證,案底跟一世架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞