[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
但我係一下都做唔到,無錯,一個完整的1234都做唔到

做到2既時候,上半身落去既動作,手唔夠力,腰唔夠力,我真係一下趴在地上

「屌你老味你訓教啊? 上返黎啦!」戴sir立即爆來責罵

「Yes sirrrrrr….」我吃力地應機,用左好唔標準既動作做到3,再還原4

屌,真係好難

「2 2 3 4」
但打數唔會停

我只有繼續

「屌你老母你屌夠地未啊死肥閪 !比力啦!」
「Yes sirrrrrr….」
我拼命想抬起個上半身,但肌肉被肥膏拖累,我條腰同J又真係唔爭氣地掂到地面
佢無鬧錯,我做呢個動作果陣真係屌緊地

「3 2 3 4」
「比力啦!」

「4 2 3 4」
「出力啦!」

「5 2 3 4」
「出力啊我叫你!」
「Yes sirrrrrr….」
.
.
.
.
.
.
.
.
一組都未算正式做完,我已經感覺力不從心,吃力得很

全身既汗水開始滲出.

但戴sir的指令,並不會停
「四聲,前弓後箭,Move !」
「Yes sir Thank you sir ! 1 2 3 4 !」

「2 2 3 4」

「3 2 3 4」

「4 2 3 4」

「喂喂喂,屌你老母死肥閪渣夠樓攤未啊!」
說罷戴sir一腳踢落我肚腩到

我暗地吃痛,但都不敢吭聲
「Sorry sir ...」

「屌你老母大聲啲啦」
又一腳

「Sorry sir !」

「全部人再黎過 ! 做到呢個同學得為止 ! 」

「Yes sir Thank you sir ! One , Two !」
這時,附近的人已經開始不滿我

因為正正係因為我的不濟,呢個動作又要再黎過.

我累左大棚

「1 2 3 4 ,2 2 3 4 ,3 2 3 4………...」

「全部人再黎過 ! 蔡衡同學又唔得啦 ! 」

「Sorry sir !」
我憤怒,感到慚愧,但也只能說這句

「Yes sir Thank you sir ! One , Two !」
大棚的人開始向我發出責怪既眼光

我低頭,望住眼前既膠粒地磚,逃避眼光

「1 2 3 4 ,2 2 3 4 ,3 2 3 4………...」
「屌你老母腳抬前啲啦!」

「全部人再黎過 ! ! 」
.
.
.
.
「四式掌上壓,Move !」
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
到最後,我有奮力

我有拼命

但我都係好撚無用

果堂PE堂,我最後都係陀衰左大棚不少,被戴sir踢左唔少之餘,更加讓戴sir激氣,然後做左好多好巴既動作

完結後,好多人都眼帶責怪望我,就連Recall都忍唔住經過既時候低聲鬧我
「你夜晚返倉好同我練下wor你.」

委屈就真係好委屈

但亦只能強壓眼淚,忍受一切

因為喊真係無用

「果三個新人呢? 仲唔過黎同我報野!?」

「Yes sir !」

我排在最後報

但我報都未開始報前

戴sir已經忍唔住把火

「我話比你聽啊 ! 新人組呢段期間你好同我比心機練好啲動作佢啊,你真係好撚差 ! 再咁落去,啲數有排你找,找撚到你仆街啊!」

「Yes sir ! !」
我被佢嚇得心神恍惚,但都係要應機
「報野!」

「Yes sir !」

「Good afternoon sir ,同sir報: 我學童325412蔡衡,因犯........」

我說完後,等待佢繼續問我點解會衰,因為每個阿sir都係咁

但反常地,佢聽完,只是簡簡單單"嗯"了一聲,便再無更多說話

但那聲"嗯",我聽到一絲體會

戴sir又多加幾句"嚴厲"的告誡後,

秋sir亦都返左黎接班.

我地再次quick march

經過洗衣房,停下

然後搬了2個藍西返B座,入面裝住新的底衫,底褲,毛巾

睇黎等陣要沖涼

回到B座後,

全身的臭汗味,讓人不好受,但阿sir未有order,你都唔可以有任何動作
我地照樣單行靠墻企走廊,然後秋sir坐係舒服既辦公滾輪凳,碌左過來我地呢邊

「上完PE wor ,巴唔巴啊?」
秋sir問道,但絲毫聽不出關心

「Sorry sir !」我地用呢句代替"NO"既答案

「Thank you sir 唔該新人組同學報野 !」
突然,Recall係旁邊說出這句

我感覺到,佢好明顯係針對我,而且語氣充滿責怪

我知道,的確係我唔啱

但我更驚,我被大棚杯葛

「Yes sir !」我立即向住秋sir踎低舉手

「下?發生咩事啊?要報咩啊?」秋sir問

我深呼一口氣緩緩說道

「Yes sir ,同sir報..頭先我上PE堂既時候,被戴sir教導...」

我好像一個做錯事的孩子般,用好傻既方式說出自己既錯誤
「哦..無乜野啊嘛?」

「同sir報無事..」

「咁你做乜喊啊?」

原來,我都係忍唔到

一行淚水不自覺地由眼眶留下
「Sorry sir..」

死啦..仆街我情緒竟然控制唔到

「做唔到PE姐,點解咁傷心啊?」

「Sorry sir..」我立即抹走淚痕,我唔想比人懦弱既樣子

「哎..起身先啦..」

「衡仔,你知唔知你落山之後,你係咩team 啊?」

「Yes sir..同sir報S」

「咁咪係咯, S好過J嫁啦,J就日日操,S都可以博下洗衣同指模房兩個期數去做,YA就更巴啦,最早既走期都係十隻一,你幸福好多嫁知唔知?」

「Yes sir..」

「其實,呢到既生活好簡單,步操,體能,你掂既,日日再摺好啲毯聽阿sir話,一日就係咁過.」

「所以你肚腩大既,咪減左佢就無事咯,你地某啲人步操廢既,咪操到靚為止咯,唔係既話,沙咀咁多時間你可以做乜?」

「都係果句啦,你肯做既,阿sir唔會點對你,但係你唔撚做呢? 阿sir就會有方法幫你做」

「你識做,我咪識做咯」

「Yes sir」有幾人回應了yes sir

「拿,你睇下,得幾個人應,呢啲咪唔識做咯」

「Yes sir ! !」我地全部人一齊應機

「恩..咁仲有無人報啊?無就沖涼啦」

「Sorry sir ! !」

「好啦,全部人除剩底褲,動作快啊,凍啊 ! 呢到唔比感冒啊!」

「Yes sir ! !」
Live
我覺得唔駛特別寫簡短啲
秋sir突然間有啲nice
YA最早十隻一? 乜唔係睇法官判幾多架咩

追post 法官同法律比既係一個range

但最早同最遲,就要睇造化
我們全部除剩底褲,然後入了B座的洗浴間
B座的沖涼房位其實幾細,6個花灑但企6個人入去後,互相既距離應該連一個身位都無,勉強轉到身,但大動作就一定唔得

當然,我地三個最新的新人組係最後沖,睇住前面既人先沖,而我地就得返一條底褲挨住凍先.

跟住前面既人開始依次序拎替換的底衫底褲同毛巾,然後一起掛在墻上的勾上,除埋底褲,赤身裸體,企在花灑下

然後光脫脫既全部人舉手

「報 」

「Good afternoon sir, 請批准我們新人組學童開水喉sir, good afternoon sir thank you sir 」

「開水喉, 一分鐘啊」

「Yes sir Thank you sir ! !」

過了不久,可能一分鐘都無

入面的水聲漸漸停下,

「Good afternoon sir, 請批准我們新人組學童穿回衣物sir, good afternoon sir thank you sir 」

「快啲著衫死返出黎,其他人跟住入」
終於到我地,我地依次拎完野,除埋底褲,然後全部舉手等待秋sir果句"報"

「報 」

「Good afternoon sir, 請批准我們新人組學童開水喉sir, good afternoon sir thank you sir 」

「開水喉」

「Yes sir Thank you sir ! !」

雖然無講時間,但我都知道,時間短暫

一按制,滾燙既花灑水由頭淋落腳,水既溫度如果擺在家中,我一定叫熱,但宜家卻讓冰冷的身體溫暖不少,好舒服
我立即轉身,係梘液樽到按左三下,而且規矩上亦都只能三下

然後立即擦勻全身,監房地方無洗頭液,所以洗頭,都係靠梘液
係男人既,都有個習慣,沖涼先重點清洗既部位,一定會係下體先

黎到沙咀,我地全部人都唔例外,更何況時間有限,如果因為沖涼時間唔夠,而搞到身體上出毛病的話,你點都唔會想賓周出事先.

但問題來了,咁撚多排頭,咁係沖涼既時候,我可唔可以屙尿呢?

最衰係,我又唔好意思問.

然後,意外到了
B座門外響起雜音

「全部停筍 !」

「腰挺直 ! 入面既人全部擰返轉身,唔好再沖啊!殺到!」

「Yes sir !」

秋sir第一次表現出緊張同嚴肅

佢帶上了懲教帽,在沖涼房門口立正

原來係殺到

屌呢個時候都可以殺到

我地都知道殺到,係唔衰得的

完美既立正姿勢係一定唔會衰

所以縱使無穿衣物,全身光脫脫,身上仲有泡既時候

我地都轉返身立正

跟住呢個moment,屌我記撚到宜家
YA最早十隻一? 乜唔係睇法官判幾多架咩

追post 法官同法律比既係一個range

但最早同最遲,就要睇造化

但係如果法官判一個月至六個月點會十隻一? 呢個係咪建基最長刑期一年既前題?

1至6係for J and S,要守監管令

YA好似係10-15 ,係會長啲,但唔使守監管令
原來沖涼既時候,係的確可以屙尿的
點解我突然知既?

因為斜對面既武傑仲屙緊尿

但係殺到要立正,面對面企返好,唔比再郁
但係屙尿點停啊?

所以,佢只有對撚住我呢邊三個人屙 !!

屌! ! 屌! ! 屌! !

地方細,黃澄澄既尿柱就咁樣肆無忌憚地射在正面的阿壯膝頭哥到,然後飛濺到兩旁
我都feel到啲尿彈左係我身到

我屌.好撚ON9啊!

我同阿壯加一個被彈到既YA新人組學童,一齊用"屌你老母你屙撚完未啊"既眼神怒睥個死仆街
沖涼都要殺到
然後,我地都feel到武傑仲要加大膀胱力度,激屙曬啲尿液出黎

因為我地都想象唔到,如果殺到既長官阿sir見到呢幕,會點.

但係...真係有淚申不得.

秋sir向門外敬了禮

「Good morning sir ! B座新人組 Recall 人數11 all correct sir !」

然後秋sir轉頭向我地嗌

「總主任巡視,有要求投訴舉手!」

「Good morning sir ! Thank you sir !」
我們大聲給予回應

然後個總主任就行到門口,望左望我地

「咦? 沖涼啊?」
個總主任問呢句真係好撚ON9,唔通我地係到群P咩

「Yes sir ,佢地岩岩上完PE,宜家安排沖緊涼」

「誒,咁繼續沖涼啦,我出去先啦」

「Yes sir ,新人組繼續沖涼!」

「Good morning sir Thank you sir」

我地眾人連忙轉身,拼命地想洗走被淋到的地方

事後就當然屌到佢仆街啦.

笑還笑,入面其實都有gay moment嫁

搞到我宜家都有啲抗拒同人一齊沖涼

呢個算係趣事之一,就講出黎比你地笑下啦
屌撚完武傑

我地食埋晚飯,包奶(阿壯都係最後一名)

入倉

終於又一個夜晚

但阿勇,已經唔係昨日既阿勇

我都知道

未係時候休息

「喂,今朝你玩野wor 」
阿勇開始兇我

唉..

長夜漫漫

點過?
今日無了,兩日後見
斷得咁衰格
又2日後?唔好咁啦同學
找屎忽左右一坐落去咪又係痛
找屎忽左右一坐落去咪又係痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞