[少年監獄] 感受沙咀 三

1001 回覆
504 Like 10 Dislike
係呢到停既話,應該都幾好玩

唔好呀
大佬當我求下你po埋先好
你鍾意玩野呀嘛
大佬當我求下你po埋先好完
「喂,聽講你好撚威wor , 唔撚做體能訓練, 你好撚fit咩? 」
戈sir點起了一支煙,說道

「Sorry sir !」
仆街啦..我在心中拼命思考,順便做好了心裡準備,迎接衝擊

「咁你點解唔做啊? 死肥閪 !」
說罷戈sir提起一腳,向我大腿掃來

我身體吃痛,但都勉強撐著.

「Sorry sir !」
我大聲回應

「你唔係話唔做既咩? 黎啊? 對住我講啊屌你老母 ! 你好撚中意逃避啊嘛! 」
戈sir向我既嘴面,大吼

我被這句震到心神恍惚,但我知道,呢個時候既回應,只有一句

「Sorry sir ! !」
我大嗌道.

我咬實了牙根,我預備下一次的衝擊

但戈sir只是吐了口煙, 白色的雲霧在空中飄著,散了

氣氛沈靜了一會兒,然後戈sir說了最後一句

「唔做,呵呵,唔做,唔緊要,反正你都係我既人,我就等到你落山, 慢慢伺候你啊.呵呵」
說罷戈sir吸了口煙,邊笑邊走,留下了愕然的我

我開始知道,阿勇既語氣係同邊個學的了
等我回過神來,我先發覺
我真係超驚...真係超驚.心中既恐慌不斷擴散.

事情已經到了無法婉轉的地步.

我宜家就算捱到落山,都要繼續呢啲日子了......

心中有一股燥熱冒出,我全身開始流汗,不知道是憤怒還是絕望還是害怕

果一刻,有啲乜野巴得過,知道自己既未來係絕望的,而你仲要無得選,繼續踏入去?

我抱著難受的心情,苦惱著一切

之後的事,還有之後可言嗎?
無啦,訓吧

逼我三更半夜打文 好眼訓 btw多謝捧場
明天見
無啦,訓吧

多謝樓主唔係d緊張位停 好好睇 加油
阿勇作為一個黑社會,學個柳記既口吻黎做乜春
想問下 阿sir同阿sir之間 有冇啲係唔妥對方
無啦,訓吧

想問你係邊年入去
點解楚sir會咁啱行開左 係咪專登
無啦,訓吧

想問你係邊年入去

係封信都打左xx 咁都仲要問
仆街勇個撚樣,屌你老母
肥閪壯
阿勇作為一個黑社會,學個柳記既口吻黎做乜春

出去撈 係到呵呵 乜柒霸都無晒
Good morning sir thank you sir 同sir報 呵呵
無啦,訓吧

想問你係邊年入去

係封信都打左xx 咁都仲要問

我淨係睇左呢幾頁
咁我問佢佢唔答佢屌咪得囉係要衝
呵呵
係呢到停既話,應該都幾好玩

Good afternoon sir 同sir報樓主欺負我們 Thank you sir Good afternoon sir
無啦,訓吧

我慢慢同你玩 呵呵
Good morning sir 1 !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞