【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
Martin 好似係IT 佬
係 World of tanks 個 連登whatapps gp 有佢
扮綁鞋帶比bosco行先
軍用電筒扑頭,暈左

再扑幾下
用刀放血

d軍迷絕對知點放血

如果係佢地殺 點解可以咁淡定等俾人拉
唔係咁自信以為查唔出啊?

你太高估犯罪者既智慧,好多時犯案都係一時衝動,行動前冇預謀冇埋尾

佢地有9個鐘做事後工作,但咩都唔做,殺完人啲證據仲要放翻係山上面。。。

你唔好諗到個個連環殺手好冷靜先得嫁

唔冷靜都至少有睇過下電影知點做啊

你錯手殺左人坐低震下都冇左九個鐘啦

仲要用刀殺死左佢喎, 點樣處理兇器都有排煩啦

有成9個鐘,㓎完漂白水,整斷兩節,運出公海翻黎都仲得啦

知情人士?
四個人分兩 team 行, 咁正路應該同熟 / friend d 既一 pair.
中間發生咗咩事, 去到咁樣呢...
連登仔真係估中咗

好出奇咩,定你太後生

幾年前有單女嬰於九龍城遭人擄走,引起全城關注,其母親吳天恩後來被警方拘捕

仲有單弒親碎屍咪又係俾舊登講中

自編自導自演既案太多破綻

想知後生關咩事 咁都有得講你都真係好嘢 俾個叻你
連登神探今次終於無炒車

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫

上個post

連登仔究竟有咩職業做唔到

全香港仲要得幾個法醫

可能睇過法証先鋒呢

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫

上個post

連登仔究竟有咩職業做唔到

全香港仲要得幾個法醫

睇咗幾季CSI已經係法醫了
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

班友都幾on9,咁快比人揾番條屍

你太高估犯罪者既智慧,好多時犯案都係一時衝動,行動前冇預謀冇埋尾

佢地有9個鐘做事後工作,但咩都唔做,殺完人啲證據仲要放翻係山上面。。。

時間冇咁多...當你3點郁手殺人....最多比你去到5點

去到5點好多廢老上山....我睇佢伏屍地點係其中一條上山頂路....5點後一定多人架啦

利申:藍田友....座山行左不下幾十次
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

班友都幾on9,咁快比人揾番條屍

你唔好諗到個個連環殺手好冷靜先得嫁

連環殺手應該真係幾冷靜
要做到幾單以上.!
咩野抄捷徑係迷惑警方
正常行山路行都好快到

純粹製造抄捷徑迷路比ii打死的感覺
啲wall game撚都痴痴地線
好多都心理有問題
會拎軍刀出街
疑神疑鬼
猶差今次收埋哂d lan線未

有冇個3個朋友d圖

五桂山 月圓之夜

巴打有睇投巴個post?!

有,不嬲好邪果度

咩post?
到底咁夜上行既目的係做咩先?有冇露營裝備?
連登仔真係估中咗

好出奇咩,定你太後生

幾年前有單女嬰於九龍城遭人擄走,引起全城關注,其母親吳天恩後來被警方拘捕

仲有單弒親碎屍咪又係俾舊登講中

自編自導自演既案太多破綻

想知後生關咩事 咁都有得講你都真係好嘢 俾個叻你

連登仔最叻就係9up 神探上身
誤打誤撞 撞撚中就話太多破綻

lan線破案法
唔係話佢要落山咩 點解無啦啦會上左山頂個位
以為我這樣討厭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞