【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
我只可以講 佢地上山目的唔係打war game
唔洗再諗tk
有冇Martin 相睇下,可能識佢
要幾多錢先會因為咁而殺人

其實有d war gamer為左享受殺人快感而玩,好多鐘意氣槍既人都一樣,且唔係當一種團體運動,享受合作既樂趣。

早幾年咪有個war game友射殺貓囉
仲有個射街上途人呢
根本好多war game或迷氣鎗都鍾意殺戮
如果係打war game分組2打2
Martin應該同bosco同組 點無啦啦打死左佢?

隊友太廢,troll game

大或者以為打機tk再救可以有返一半血

點之直接骷髏左
唔洗再諗tk

好似知好多咁喎

應該係刀殺,再造到有第三者ii,加埋WhatsApp call 咁就無證無據
把刀電話佢應該處理左
WhatsApp最後上線始終證明到martin講大話
最後都要認

其實martin點解咁肯定係whatsapp call?
Bosco就咁聽電話, 除非gut個頭埋去睇, 否則旁人唔會分到普通電話定whatsapp call...
定係martin話「bosco收到whatsapp(文字), call佢落山」而唔係「whatsapp call」

Whatsapp 有加密,就算要查都查唔到

如果佢用IPHONE, 又用指紋解鎖, 唔知死左解唔解到

其實martin話佢whatsapp call可以用最後上線駁到...
無論文字定whatsapp phone call, 一上線就會轉時間

但如果佢唔教show 最後上線又點樣知?

有show

好彩佢有show姐 如果無真係好難知馬田講真定講假

諗番起
佢夜9麻麻同個疑似兇手上山
都幾撚恐怖

事後諗返都好心寒

其實martin話佢whatsapp call可以用最後上線駁到...
無論文字定whatsapp phone call, 一上線就會轉時間

有show

唔洗再諗tk

好似知好多咁喎

9 UP

諗番起
都幾撚恐怖

事後諗返都好心寒

其實係拘捕定協助調查?
就黎4點
坐定定等睇直播

應該係刀殺,再造到有第三者ii,加埋WhatsApp call 咁就無證無據
把刀電話佢應該處理左
WhatsApp最後上線始終證明到martin講大話
最後都要認

其實martin點解咁肯定係whatsapp call?
Bosco就咁聽電話, 除非gut個頭埋去睇, 否則旁人唔會分到普通電話定whatsapp call...
定係martin話「bosco收到whatsapp(文字), call佢落山」而唔係「whatsapp call」

有show

全世界都留意佢
佢有一絲唔岩
都捉撚死佢
咁大壓力之下
如果佢是兇手
就必定有犯錯

諗番起
都幾撚恐怖

事後諗返都好心寒

即係只係martin一個
只差理由同過程
求直播LINK
咁快可以出黎話交待案情應該MT認左?
求直播LINK

留名睇文字直播 係公司開唔到睇

諗番起
都幾撚恐怖

事後諗返都好心寒

即係只係martin一個
只差理由同過程

正常丫,3個人合謀的話,件事應該冇咁多破綻
留名睇文字直播 係公司開唔到睇

+1

其實有d war gamer為左享受殺人快感而玩,好多鐘意氣槍既人都一樣,且唔係當一種團體運動,享受合作既樂趣。

仲有個射街上途人呢

痴撚線
你個理論同阿媽一定係女人
所以女人一定係阿媽有咩分別
打war game當中當然可以有痴線佬 鐘意殺戮
咁就代表全部都係
外國夠有毒撚無啦啦揸支AK返學校掃射
香港都有唔少人毒死小動物

你根本完撚全以偏概全

中國都有好人
有冇直播link ?

仲有個射街上途人呢

痴撚線
你個理論同阿媽一定係女人
所以女人一定係阿媽有咩分別
打war game當中當然可以有痴線佬 鐘意殺戮
咁就代表全部都係
外國夠有毒撚無啦啦揸支AK返學校掃射
香港都有唔少人毒死小動物

你根本完撚全以偏概全

中國都有好人

你地d死港豬乜柒都唔識就收皮啦,一見個槍字就嚇到賴屎咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞