【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
動機會係點?又唔靚仔(即係唔會爭女)
又唔係有錢。

識好多war game友都係仆街,對呢類人好反感。

唔係話同行其中一人同死者有錢銀轇轕咩?

可能行行下傾開呢個問題, 之後有人好嬲, 再唔小心...
呢個post好多對槍械一知半解嘅人係到唔識扮識
香港係冇咩可能俾你將枝槍改到咁大j數,就算得啲零件都負荷唔到
其次係頂到啲力嘅零件都入唔到香港
膠珠也好、鋼珠也好,打得死人嘅機會係極低,基本上冇可能

同埋夜晚黑咁靜, 要有咁大力量ge槍, 一定會好大聲

發夢打街場見過有人把Tanaka m700 aics 改到4點幾都係好細聲⋯
香港係冇咩可能俾你將枝槍改到咁大j數,就算得啲零件都負荷唔到

bb槍真係無乜可以大聲到真槍咁

發夢打街場見過有人把Tanaka m700 aics 改到4點幾都係好細聲⋯

夠唔夠大J到可以殺人先?

如果咁易改我相信軍火商一定請佢改良武器

Bosco伏屍在接近山頂的一個僭建涼亭內。(伍嘉亮攝

以後唔撚睇蘋果
痴線啲logo

我就係要睇黎d

夠唔夠大J到可以殺人先?

如果咁易改我相信軍火商一定請佢改良武器

有冇玩過air gun? 用co2一次一粒個啲,喺外國買左拆散當氣槍parts寄返嚟。砌返落去枝港版度可以輕鬆過火,用埋痰罐仔,我覺得近距離要殺人應該唔難
利申:發夢聽到
唔知有冇人諗過可以咁
分開行,跟住真係有人call bosco(你當真係叫得郁佢落山)
Martin自己行去搵返個兩個朋友
但其實call佢條友係另外兩個朋友嘅同謀
中途個兩個朋友殺左佢
之後扮冇野會合martin
利申鳩諗唔係當自己神探
會唔會幾個打war game, 點知改槍傷佐,頂唔順自己一個走先,去到涼亭休息發現其實傷勢嚴重,最後rip埋

以後唔撚睇蘋果
痴線啲logo

獨家野加logo 有咩問題
電視新聞都會狂播自己獨家野 做媒體係爭呢d 架啦
會唔會幾個打war game, 點知改槍傷佐,頂唔順自己一個走先,去到涼亭休息發現其實傷勢嚴重,最後rip埋

受傷仲會唔會畀佢自己一個走先
得返3個人玩咩war game...
冇追晒成單新聞
但係公佈左係槍傷啦咩?
同埋傷嘅位置都知道?
佢地全部都係war game友?
我諗緊除非要好近
如果唔係夜媽媽點射中
唔知有冇人諗過可以咁
分開行,跟住真係有人call bosco(你當真係叫得郁佢落山)
Martin自己行去搵返個兩個朋友
但其實call佢條友係另外兩個朋友嘅同謀
中途個兩個朋友殺左佢
之後扮冇野會合martin
利申鳩諗唔係當自己神探

係囉 好似個個都覺得係martin咁 其實另外2條友都有可能...仲有其實佢另外熟d個個fd叫佢落山分開佢地其實好易

以後唔撚睇蘋果
痴線啲logo

獨家野加logo 有咩問題
電視新聞都會狂播自己獨家野 做媒體係爭呢d 架啦

畀人抬入去 定死之前走入去?
Marches帶埋把刀上山 係佢殺啦掛
斷估唔係有預謀Plan定先郁手

Marches又邊位
唔通上山4人組名單係
Marches
Marco
Bosco
同Martin

連盈神探又一智破奇案

屌你呢個REPLY瘋狂錯宇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞