【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

Martin有平時出街都帶刀既習慣...

D war game撚都好鐘意當左自己係軍佬

電話果個第4人都好可疑

可能根本冇人打俾佢,一切都只係大話

講打俾佢太易穿煲
所以轉講wtsapp call

whatsapp call仲易穿啦
夜晚晚女神whatsapp call佢叫佢去食宵夜呀

電話要check record太易了

Whatsapp encrypt咗 好似唔係咁易破解/拎到入面啲野

iPhone 密碼都俾美國佬破解咗啦

可以收埋部電話嫁嘛
凌晨四點山上人都無個啦
肯撚定自己人做
一係誤殺一係謀殺
好想知道成件事既來龍去脈 會唔會交待件事

個人推測係咁

半夜邊個會whatsapp call事主仲要叫得郁事主落山

諗一諗就會覺得martin既version 邏輯上無問題但唔合常理
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

班友都幾on9,咁快比人揾番條屍

如果係佢地殺 點解可以咁淡定等俾人拉
唔係咁自信以為查唔出啊?
連登係咪有會員起重案組入面上班?點解分析得咁能準確?

集眾人之力 同埋我相信呢啲臥虎藏龍
d wargame友行山一定有軍牌

有軍刀

Martin有平時出街都帶刀既習慣...

D war game撚都好鐘意當左自己係軍佬

其實我算係識識地佢,條友自從俾人扑完頭之後,每日都會袋把刀仔出街

咁都好明顯下。。。

走得去邊
你又知佢淡定?
五桂山 月圓之夜

巴打有睇投巴個post?!

有,不嬲好邪果度
唱k歌之王嗰個
我估只有Martin係兇手
另外兩個朋友係唔知情
因為如果有3個人,條屍可以收埋在仲隱蔽的位置
Martin亦都唔需要作whatsapp call去解釋死者離開咗,只要3個人夾埋話死者跌落山就得

【11:16】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方正循謀殺方向調查,法醫亦到場驗屍。

電話果個第4人都好可疑

可能根本冇人打俾佢,一切都只係大話

講打俾佢太易穿煲
所以轉講wtsapp call

whatsapp call仲易穿啦
夜晚晚女神whatsapp call佢叫佢去食宵夜呀

電話要check record太易了

Whatsapp encrypt咗 好似唔係咁易破解/拎到入面啲野

用返bosco 遺體黎unlock部手機得唔得

咁都好明顯下。。。

如果係錯手推左人落山,照計一早報警好過?
連登係咪有會員起重案組入面上班?點解分析得咁能準確?

集眾人之力 同埋我相信呢啲臥虎藏龍

可能因為差佬都mon post
Martin一丁友又唔似夠bosco打

不尋常傷痕, 會唔會係俾氣槍射?
Bosco逃走果陣差錯腳跌左落山?

咁都好明顯下。。。

有可能誤殺
出左事唔知點做
頭先睇無記話懷疑係他殺
拉左3個人

俾連仔講中

屌你啦成班扮神探
個個講個可能性
實有個中

咁都好明顯下。。。

有可能誤殺
出左事唔知點做

似誤殺多啦睇事後反應
廿歲仔殺左人冷靜唔到落黎點處理好合理
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座
啲血可以染埋個背包 九成係刀傷 仲要係大動脈出血 好大機會俾人割喉
應該Martin 同另一個原本想打穫bosco 之後bosco還拖有人抆刀捅刀佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞