【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
不過幾乎可以9成係3個謀殺
比你係其餘兩個人
仲會唔會咁冷靜
比我就發哂爛上去一齊搵
見啲人覺得氣槍可以打死人真係得啖笑

鉛彈先係致命
如果有心改到咁射得死人不如用把槍一野仆死條友仲可靠
嘈撚夠ii 未呀你班on9仔
應該係一個殺姐
另外兩個都可能估到或知道唔爆
警察問到因爲改左槍,慣性講影相唔係 war game

改槍好似不犯法
應該係一個殺姐
另外兩個都可能估到或知道唔爆
警察問到因爲改左槍,慣性講影相唔係 war game

改槍好似不犯法

2焦下就無問題
其實會唔會係另外果兩個人是但一個用改裝左個氣槍射中Bosco 佢暈一暈就碌左落山但又因爲佢地枝槍改裝過所以唔報得警 焗住要講大過 而馬丁係Bosco個隊友所以個大話要由佢講出口 總結就係:殺Bosco既人唔係馬丁而係另外兩個其中一個 馬丁係事後幫手講大話

咁樣既話差佬好快查到 好快破案
而家傳媒都未知動機 就算話4個人分成兩組都未知係真係假 亦都未知傷口係咩 不過呢煩case應該唔難查 真係謀殺的話
抵死啦

ON9

口德 +10分
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座

個屋苑好細
講鬼故可唔可以自己開個靈異POST
我想睇現有消息同證據既討論
Rip

Agger
其實會唔會係另外果兩個人是但一個用改裝左個氣槍射中Bosco 佢暈一暈就碌左落山但又因爲佢地枝槍改裝過所以唔報得警 焗住要講大過 而馬丁係Bosco個隊友所以個大話要由佢講出口 總結就係:殺Bosco既人唔係馬丁而係另外兩個其中一個 馬丁係事後幫手講大話

咁樣既話差佬好快查到 好快破案

遲早有一個人 心理頂唔順乜都爆晒出黎 黑警又可以領功話經自己深入調查了
應該唔係wargame,人數太少

係試鉛彈改槍,中marco

呢d一見光就坐幾耐下

Marco屌人老味同講要報串

大家一驚就用搶托狂打媽co個頭
改到10joule鉛彈近射穿唔穿到喉?
非法入境者做乜要殺人先?見到著哂迷彩衫以為警察捉佢?
非法入境者見到Bosco得一個人,正常應該會逃走先,唔會即刻衝上前殺人掛

伱意思係非法入境者見一人就逃走,見人多至挑機?

佢意思係非法入境者點解要傷害人

咁辛苦偷渡入黎 冧完友又冇錢攞

咪就係,殺完人佢地迷信都驚有冤魂跟身,II要藏在山上,你估佢地唔驚㗎

想問好耐
咩叫ii?

係第一個post比我估中左
要幾多錢先會因為咁而殺人

其實有d war gamer為左享受殺人快感而玩,好多鐘意氣槍既人都一樣,且唔係當一種團體運動,享受合作既樂趣。

咩logic黎 中意槍就中意殺人

咪咁幼稚
你估真係買槍黎:i need to protect my family!!

屌你就真係on 9 唔通奥運射擊又係為左殺人為樂 小人之心
再者你知唔信殺一個人要幾多焦耳呀 加上香港買d氣槍 聲又冇 後座力又無 有乜撚野快感
真槍你渣過未呀 on 9 仔

坦白講我試過射真槍 後助力好大 難瞄 未渣過真係會手震

我渣個飛彈添

靜啦on9 去拜佛啦傻西
剔除氣槍論
我覺得係用刀插死先係正路
到底Martin一個人做
定3個合謀?

買定離手

唔係3人被捕咩?

係 乜撚野結界呀個d 自己去講故台啦屌
成個鐘,冇救護人員現場急救?

定係呢一個鐘係假,只係嚇下嗰三個同行者,先話事主未死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞