【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
要估快啦 四點開估丫
建議諗下martin報分手地點點解會比個亭前咁多

開盤 我訓身買猶差鳩up

進一步調查
要估快啦 四點開估丫

好緊張
要估快啦 四點開估丫

好緊張

4點鐘結界撚可以收皮
星期日無人上個亭?

星期日凌晨上山, 4am 失蹤 > 星期日早上, 中午, 夜晚 > 星期一早上8點半先搵得返
星期日早上, 星期一早上 啲阿伯照晨運應該會見到 ???
加上星期日應該點都有人行衛奕信徑, 應該會見到佢

除非佢身處涼亭係星期日早上打後嘅事

咪住先
呢單野好似係星期日大約夜晚七八點先揚出黎
開始上山搵都係失蹤左16小時之後既事
中間既時間 真係有足夠時間去做野喎

星期日凌晨:上山, 4am 失蹤

星期日早上:涼亭未發現屍體
(正常應該有人行過山頂涼亭, 衛奕信徑唔會完全無人行)

星期日中午 (家人報警)

星期日晚上 (成立指揮中心搵人: 救援隊, 消防員, 民安隊上山)

星期一凌晨
(再有民安隊員, 消防員, 救護員到場, 郭的父親偕同2名男女親友到場)

星期一早上(8點半山頂涼亭搵返)
僭建涼亭
連登仔連條咸魚都未見過已經知道來龍去脈,好屈機囉!
要估快啦 四點開估丫

好緊張

4點鐘結界撚可以收皮

可能警方宣佈發現結界

之後過幾個月香港突然出完一堆紅光係邊境 國土鍊成陣出現我地全部做哂腎者之石嘅材料
會唔會係自殺
應該唔係wargame,人數太少

係試鉛彈改槍,中marco

呢d一見光就坐幾耐下

Marco屌人老味同講要報串

大家一驚就用搶托狂打媽co個頭

Marco?
Martin?
Bosco?
咁都有得笑

除非第一次一齊玩姐,

唔係有改槍應該一早知,

如果你話有人唔小心殺左人/犯更嚴重罪行,

俾bosco見到,想滅口就唔同講法
估計陳屍現場唔係第一案發現場 死者估計係重傷之下昏迷左廿個鐘以上 ,醒返發覺俾人拎走埋電話 再爬左上去涼亭外 希望俾人發現 但最終昨晚凌晨傷重死亡 。
要估快啦 四點開估丫

好緊張

4點鐘結界撚可以收皮

可能警方宣佈發現結界

有冇邊度直播 係公司偷睇
會唔會係自殺

自殺跳樓都得啦 洗鬼上山搞咁多野咩 除非佢想呃保險姐
會唔會係自殺

如果死者有心莊佢地,真係3條友水洗都唔清
僭建涼亭

個蘋果好煩 落水印落撚到咁
會唔會係自殺

自殺跳樓都得啦 洗鬼上山搞咁多野咩 除非佢想呃保險姐

類似blue whale個d
收到指示 所以先咁急走人
最後半個鐘
【14:56】警方將於下午4時交代案件詳情。

4點應該問曬3個朋友

倒底係咪Martin呢?好緊張

唔好最後講發現有羅生門+疑犯自殺

好緊張

我諗開得記者會應該都掌握得多証據掛

唔會咩都未查到就開記者會

好緊張

猶差唔該唔好俾疑犯吊哂頸就真

如果經歷完上次都仲衰多次 我諗形象真係插晒水

咁黎淡化上次件事
你老母係咪豬黎
收到風MARTIN都識偷lan 線
僭建涼亭

d水印做乜撚野
會唔會係自殺

不尋常傷口 應該唔係自殺
四點鐘呢到起碼有一半人潛水,我寫包單。
四點鐘呢到起碼有一半人潛水,我寫包單。

原來閣下先係神探
等睇結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞