【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
即係唔係單純行山,而係上山玩war game
關鍵在於死者的致命傷到底係咩

既然玩得war game,中彈都唔係咩出奇的事
所以法醫先會話發現唔尋常傷痕
但係唔代表依個就係致命傷

即係而家有3個可能性:
1. war game的槍經過改裝,真係殺到人 (我個人唔太相信)
2. 上個post有人提過Martin隨身帶刀,可能係用刀殺
3. 用其他武器殺
而家乜都未知 最基本殺人1動機係乜都唔知
似入左結界多
原本諗住上夜山打war game
可能有人拎錯槍
一開槍就出事
跟住作故仔話收到電話急落山

正常會試槍,點可能錯
老老實實 咁夜上山無乜可能係打war game
我覺得個Martin係有心叫另外兩個一齊上
再搵藉口分開 單拖搞掂事主

會 睇佢fb連夜視都有
如果真係打war game, 啲II見撚到四條友拎住啲槍跑黎跑去你都即刻匿埋啦
就算唔係 見到佢地著哂迷彩衫 都以為穿山甲巡山啦下話
所以II唔岩邏輯 除非個II係弱智架啦

ii 敢搞佢地?
香港邊有咁易搵鎗,刀殺多

其實無想像中咁難
邊做
似入左結界多

又結界 乜撚都結界 有冇咁撚多結界呀香港
就黎遲下講埋成個香港都係一個鍊成陣
黑風雙煞?
似入左結界多

ching ho ball
有無玩開槍嘅巴打解釋下
改過嘅氣槍有無可能打死人
係咪過2焦耳已經好勁?

改裝過
老老實實 咁夜上山無乜可能係打war game
我覺得個Martin係有心叫另外兩個一齊上
再搵藉口分開 單拖搞掂事主

會 睇佢fb連夜視都有

dummy來啫下嘛 邊有人會戴nv打山
似入左結界多

國土鍊成陣
推論1:中結界回到過去中槍死返黎(ff)
推論2:三人謀殺

不過真係四點幾急call落山好難相信
早排單姦劫 咦家一單war game 謀殺案

加啲三角戀比無線又拍到廿集警察片出黎
推論1:中結界回到過去中槍死返黎(ff)
推論2:三人謀殺

不過真係四點幾急call落山好難相信

推論2合理d
早排單姦劫 咦家一單war game 謀殺案

加啲三角戀比無線又拍到廿集警察片出黎

講笑要睇場合 仲要唔好笑
次撚次有人行山失蹤死就一定會有班人係到講結界結界 屌你咩 睇少d卡通啦你地 有咁撚多結界 一早有美國佬黎研究啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞