【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
我想被自殺 黑警聯絡我
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

班友都幾on9,咁快比人揾番條屍

如果係佢地殺 點解可以咁淡定等俾人拉
唔係咁自信以為查唔出啊?

你太高估犯罪者既智慧,好多時犯案都係一時衝動,行動前冇預謀冇埋尾

佢地有9個鐘做事後工作,但咩都唔做,殺完人啲證據仲要放翻係山上面。。。

你唔好諗到個個連環殺手好冷靜先得嫁

唔冷靜都至少有睇過下電影知點做啊

殺人喎
九日都未必冷靜到啦

好慘
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

你太高估犯罪者既智慧,好多時犯案都係一時衝動,行動前冇預謀冇埋尾

佢地有9個鐘做事後工作,但咩都唔做,殺完人啲證據仲要放翻係山上面。。。

你錯手殺左人坐低震下都冇左九個鐘啦
有疑點, 點解4個人要無啦啦分開兩team? 正常行山都唔會分開幾team架, 而且佢地行開山, 咁步速同體能應該都唔會有大分別架

隨時而家所知的所有野都係作故仔
(再次鳩up系列)

其實個martin咁定仲可以慢慢訓教..當佢冇講大話 條友真係接左電話/wtapp call真係要自己走 但係其實係另外2條友打比佢 等佢地分開左之後搞掂佢 再同martin會合 有冇可能呢

1. 死者阿哥打電話比死者,結果係「未有用戶登記」
死者到底收唔收到電話都係問題

2. 4個人行緊山,有咩藉口可以令死者一個人行開
猶差今次收埋哂d lan線未
有疑點, 點解4個人要無啦啦分開兩team? 正常行山都唔會分開幾team架, 而且佢地行開山, 咁步速同體能應該都唔會有大分別架

隨時而家所知的所有野都係作故仔

神探又嚟料
似打劫被殺
五桂山 月圓之夜

巴打有睇投巴個post?!

我都第一時間諗起

咁都好明顯下。。。

你錯手殺左人坐低震下都冇左九個鐘啦

仲要用刀殺死左佢喎, 點樣處理兇器都有排煩啦

佢個fd

Fb事主朋友Fb

越嚟越覺得係Martin...

頭先睇無記話懷疑係他殺
拉左3個人

【11:16】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方正循謀殺方向調查,法醫亦到場驗屍。

電話果個第4人都好可疑

可能根本冇人打俾佢,一切都只係大話

根本半夜打電話而個電話又急到要一條友落山唔合理
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座

阿媽傷心死

真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座

阿媽傷心死

rip
好人好者點會分兩隊行

打war game 分隊呱
Martin一丁友又唔似夠bosco打

Cls
你會唔會防範你自己朋友
如果係背後吉你一刀 仲點還手?

睇其他巴打講,佢兩個一齊呃人錢架喎,點會防佢⋯
連登仔真係估中咗

好出奇咩,定你太後生

幾年前有單女嬰於九龍城遭人擄走,引起全城關注,其母親吳天恩後來被警方拘捕

仲有單弒親碎屍咪又係俾舊登講中

自編自導自演既案太多破綻

咁都好明顯下。。。

Serial Killer的確好冷靜

因為佢地心理變態

正常人殺左人唔知點做好正常姐
啲公仔好撚恐怖
夜晚行過真係嚇撚死

照紫外燈既話會有腳印架
利申 法醫

上個post

連登仔究竟有咩職業做唔到

全香港仲要得幾個法醫

Martin有平時出街都帶刀既習慣...

D war game撚都好鐘意當左自己係軍佬

其實我算係識識地佢,條友自從俾人扑完頭之後,每日都會袋把刀仔出街

以後買刀都要考試
Btw人地扑得佢
佢要把刀仔有乜用啊
點快得過碌棍
除非佢日日都預備用刀仔搏命?
有冇尋晚個POST 睇下?

可能係馬田係近山腳殺咗bosco
之後就作bosco自己行咗落山
製造bosco自己落山出現意外導致死亡
而警察果邊話當場證實死亡係因為死咗太耐出現屍班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞