【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike

太急落山跌死啫

最新消息唔係喎
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座

連登係咪有會員起重案組入面上班?點解分析得咁能準確?

集眾人之力 同埋我相信呢啲臥虎藏龍

可能因為差佬都mon post

其實都只不過係正常推理姐
不過警犬
留名
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
諗到佢俾人殺害真心好嬲

RIP

交友真係要小心謹慎

我估只有Martin係兇手
另外兩個朋友係唔知情
因為如果有3個人,條屍可以收埋在仲隱蔽的位置
Martin亦都唔需要作whatsapp call去解釋死者離開咗,只要3個人夾埋話死者跌落山就得

一個死好過三個死
(再次鳩up系列)

其實個martin咁定仲可以慢慢訓教..當佢冇講大話 條友真係接左電話/wtapp call真係要自己走 但係其實係另外2條友打比佢 等佢地分開左之後搞掂佢 再同martin會合 有冇可能呢
(再次鳩up系列)

其實個martin咁定仲可以慢慢訓教..當佢冇講大話 條友真係接左電話/wtapp call真係要自己走 但係其實係另外2條友打比佢 等佢地分開左之後搞掂佢 再同martin會合 有冇可能呢

話訓教姐
邊個知
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

班友都幾on9,咁快比人揾番條屍

如果係佢地殺 點解可以咁淡定等俾人拉
唔係咁自信以為查唔出啊?

你太高估犯罪者既智慧,好多時犯案都係一時衝動,行動前冇預謀冇埋尾

佢地有9個鐘做事後工作,但咩都唔做,殺完人啲證據仲要放翻係山上面。。。
我細細成人睇佢d 劇 估唔到咁快去左

rip

其實唔好笑...

小學雞多到
(再次鳩up系列)

有冇可能佢只係扮瞓咗覺, 但諗緊方法着草
金田一
【11:35】現場消息稱,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,警方檢獲一個染血背包,正循謀殺方向調查,並拘查三人。

咁都好明顯下。。。

你太高估犯罪者既智慧,好多時犯案都係一時衝動,行動前冇預謀冇埋尾

佢地有9個鐘做事後工作,但咩都唔做,殺完人啲證據仲要放翻係山上面。。。

你唔好諗到個個連環殺手好冷靜先得嫁
Lm
我估只有Martin係兇手
另外兩個朋友係唔知情
因為如果有3個人,條屍可以收埋在仲隱蔽的位置
Martin亦都唔需要作whatsapp call去解釋死者離開咗,只要3個人夾埋話死者跌落山就得

一個死好過三個死

Martin點會肯一個人攬哂上身呀
隔離post話死者收到廣告電話要落山
連登仔真係估中咗
我細細成人睇佢d 劇 估唔到咁快去左

rip

其實唔好笑...

小學雞多到

其實幽默感嘅野.......
真係得小學雞先會咁玩

咁都好明顯下。。。

你唔好諗到個個連環殺手好冷靜先得嫁

唔冷靜都至少有睇過下電影知點做啊
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
諗到佢俾人殺害真心好嬲

阿媽傷心死
(再次鳩up系列)

如果係膈行個2個人打比佢,死者應該會同martin講?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞