【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike

碌落山應該碌唔到咁遠掛
指明話WhatsApp call原因好簡單唧

普通call 電話公司有紀錄

咁個兇手咪作whatsapp call. 再處理左個電話佢 咪以為神不知鬼不覺囉

點計到last online 唧

無錯,同埋樓上話9個鐘其實錯晒
可能個martin同死者行左半個鐘or更多先發生爭執繼而殺人,情急慌亂之下,可能拖屍入草叢,再返回其餘2人會合都要時間,3點幾差唔多啦,時間處理屍體實際得 1個零鐘,假設其餘2人唔知情無夾埋

認同屍體處理得一個鐘左右,不過兇器同背包就有好多時間處理

單case 如果冇左兇器同死者電話,就會變左口同鼻拗
非法入境者做乜要殺人先?見到著哂迷彩衫以為警察捉佢?
非法入境者見到Bosco得一個人,正常應該會逃走先,唔會即刻衝上前殺人掛

伱意思係非法入境者見一人就逃走,見人多至挑機?

應該幾多人都逃走
唔會挑機

見到弱者,例如情侶廢老先會考慮打劫

碌落山應該碌唔到咁遠掛

2係高位?
係未war game 2打2 馬田唔小心TK左佢呀
非法入境者見到Bosco得一個人,正常應該會逃走先,唔會即刻衝上前殺人掛

佢意思係非法入境者點解要傷害人
on9一問
如果當時係打電話
重案科技組會唔會聽得返當時既對話
照理唔係應該無可能個個call 都錄音咩
用wtsapp call 咪會易d 留底
on9一問
如果當時係打電話
重案科技組會唔會聽得返當時既對話
照理唔係應該無可能個個call 都錄音咩
用wtsapp call 咪會易d 留底

唔會知對話
係咪誤殺 單野本身都知道晒有咩人同佢行山
啲wall game撚都痴痴地線
好多都心理有問題
會拎軍刀出街
疑神疑鬼

點解要玩牆

佢意思係非法入境者點解要傷害人

咁辛苦偷渡入黎 冧完友又冇錢攞
五桂山 月圓之夜

巴打有睇投巴個post?!

我都第一時間諗起

乜post 求link
係咪咁多人無爬文又要鳩嗡
發現條屍位置係山頂位置
隔離post話死者收到廣告電話要落山

十個趣
啲wall game撚都痴痴地線
好多都心理有問題
會拎軍刀出街
疑神疑鬼

點解要玩牆

分組玩癡牆
我這樣討厭
五桂山 月圓之夜

我都第一時間諗起

乜post 求link

求link*2
至少都要check 下邊個打黎啦
五桂山 月圓之夜

我都第一時間諗起

乜post 求link

求link*2

求link

碌落山應該碌唔到咁遠掛

指明話WhatsApp call原因好簡單唧

普通call 電話公司有紀錄

咁個兇手咪作whatsapp call. 再處理左個電話佢 咪以為神不知鬼不覺囉

點計到last online 唧

無錯,同埋樓上話9個鐘其實錯晒
可能個martin同死者行左半個鐘or更多先發生爭執繼而殺人,情急慌亂之下,可能拖屍入草叢,再返回其餘2人會合都要時間,3點幾差唔多啦,時間處理屍體實際得 1個零鐘,假設其餘2人唔知情無夾埋

認同屍體處理得一個鐘左右,不過兇器同背包就有好多時間處理

冇睇晒所有回覆,死者銀包錢財有冇係度?

無講
只有警察先知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞