【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
連登神探全面進場
Martin點睇到個電話係whatsapp call?
如果佢見到個mon既話應該都會睇到係邊個打黎呀suppose
其實如果搵唔到個死因直接同果3個友人有關,只要唔好亂講野,都幾難入罪。
你話係山遇到啲非法入境者隊林佢都得。
著迷彩衫行山擺明唔想你地搵到佢
消防員今晨8時24分在藍田廣田邨附近山邊找到事主,他昏迷不醒。據了解,由廣田邨出發至發現Bosco的位置,至少要行30分鐘的山路才能到達。不過,發現Bosco一個多小時後,他仍未被救下山,但警方鑑證科人員卻到場調查。至今早10時許,警方證實Bosco當場不治。

紅字睇唔明
即係一早死左
消防望條屍成粒鐘d 猶差先到?
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座

係邊間得都個頭住 唔認得 太子做:
如果佢見到個mon既話應該都會睇到係邊個打黎呀suppose

綠色接聽畫面好易認,
如果真係做開衰野嘅人多數無相
個名要認真睇先睇到,你唔會無啦啦裝人掛
最可疑反而係whatsapp最後上線時間
其實如果搵唔到個死因直接同果3個友人有關,只要唔好亂講野,都幾難入罪。

要入罪的確唔容易,但你都唔好睇小猶太人盤問證供同埋搜證既能力
只要係傷口搵到d證據,盤多幾下再發現佢地口供不符,入罪機會就大返唔少
on9一問
如果當時係打電話
重案科技組會唔會聽得返當時既對話
照理唔係應該無可能個個call 都錄音咩
用wtsapp call 咪會易d 留底

唔會知對話

如果佢係反共義士
應該可以去中聯辦拎電話錄音
消防員今晨8時24分在藍田廣田邨附近山邊找到事主,他昏迷不醒。據了解,由廣田邨出發至發現Bosco的位置,至少要行30分鐘的山路才能到達。不過,發現Bosco一個多小時後,他仍未被救下山,但警方鑑證科人員卻到場調查。至今早10時許,警方證實Bosco當場不治。

紅字睇唔明
即係一早死左
消防望條屍成粒鐘d 猶差先到?

上山都要時間鼐
4點落山
行返原路走
都係靈實個邊
無啦啦係籃田個邊找番人?

要入罪的確唔容易,但你都唔好睇小猶太人盤問證供同埋搜證既能力
只要係傷口搵到d證據,盤多幾下再發現佢地口供不符,入罪機會就大返唔少

一個就難盤姐 3個人比較易盤 尤其全部細佬仔
4點落山
行返原路走
都係靈實個邊
無啦啦係籃田個邊找番人?

唔係原路走

綠色接聽畫面好易認,

如果無開過whatsapp淨係接whatsapp call,應該唔會計佢上線架喎
真心希望可以水落石出
Bosco好乖好生性,
單親但好細個已經出黎打pt time幫輕媽咪,
附近街坊都見過佢落唔少餐廳兼職.
諗到佢俾人殺害真心好嬲

利申: 同bosco住同一座

係邊間得都個頭住 唔認得 太子做:

係邊間做 我都係住個邊 太子?

綠色接聽畫面好易認,

知道係邊個打黎未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞