【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
嗰度位其實好難有ii,因為嗰度算係isolated既山區,要離開既話點都會經過翠林/馬油塘,而且又係咁入既地方
同埋嗰度都無乜地方好匿,條山路都幾窄下,亦都多人行夜山/晨操
有人試槍9射打中死者流血,死者發惡叫報警
因為3條撚樣都藏有超j改槍怕坐

糾纏間扑爆死者個頭
佢地個個都有plate carrier
就算用dummy板都唔係2/3Joule打得穿嘅野
要真係改到好大力先可能
但咁魔改法枝槍未必頂得順

另外上面有人話玩槍就係暴力嘅
我建議你去睇下美國憲法第二修正案
如果係三人謀殺既話 由佢地一開始講既版本已經加左好多料落去 點解仲會講兩人兩人分開行 咁樣咪姐係逼martin一個食哂
如果係martin一個做就唔同講法
暫時諗到:
1。約BC出黎跟本係個局,有心想殺BC?
2。話有急Call要落山,落手後,會合返另外兩人製做不在場證據?
3。話有電話Call BC都係其中一個人講法
4。最其怪一點就係得4個人就開Game?通常Wargame都係約一大班人
5。如果約BC出黎已經一早係諗住殺佢,成件事都幾恐怖
6。會唔會3人同時犯案?定1人犯案另外兩人知情?

唔成立, 如果有預謀就唔會啲大話咁多 Bug啦。 應該係臨場出事唔識收科

認同,應該係分team玩,2人獨處傾返錢銀既野,傾唔埋繼而動武

睇個martin都癲癲地 同職員係war鋪打到頭破血流
暫時諗到:
2。話有急Call要落山,落手後,會合返另外兩人製做不在場證據?
4。最其怪一點就係得4個人就開Game?通常Wargame都係約一大班人

唔成立, 如果有預謀就唔會啲大話咁多 Bug啦。 應該係臨場出事唔識收科

認同,應該係分team玩,2人獨處傾返錢銀既野,傾唔埋繼而動武

有刀係身
痴線
佢地個個都有plate carrier
就算用dummy板都唔係2/3Joule打得穿嘅野
要真係改到好大力先可能
但咁魔改法枝槍未必頂得順

另外上面有人話玩槍就係暴力嘅
我建議你去睇下美國憲法第二修正案

可能set野係淘寶流野
次撚次有人行山失蹤死就一定會有班人係到講結界結界 屌你咩 睇少d卡通啦你地 有咁撚多結界 一早有美國佬黎研究啦

咪係 做陰陽師啦屌
暫時諗到:

快撚d自首啦屌馬田老母 廿歲就死左真係冇陰公
暫時諗到:

聽講個時都係因為金錢糾紛所以俾人打⋯
會唔會好似搞笑西片咁
中途叫佢射一下睇下痛唔痛,點知一射就死

我都估淨係martin一個做,金錢糾紛,有刀大曬丫,筒我丫心口係依度
次撚次有人行山失蹤死就一定會有班人係到講結界結界 屌你咩 睇少d卡通啦你地 有咁撚多結界 一早有美國佬黎研究啦

咪係 做陰陽師啦屌

以後行山有人失蹤或者死都可以咁樣答佢地 係結界呀 哈利
「以下故事純粹虛構」
馬田,波士,朋友A同朋友B係War game發燒友 經常約埋一齊打War Game
每次打都發現波士好勁 點打都打唔死 成日比佢贏到
馬田佢地就問波士明明射中左佢 點解佢唔舉手示意死左 波士就話佢feel唔到有中彈
馬田佢地心諗:你條友仔 feel唔到丫拿 等我地改勁d把槍先
於是就約多一次挑機
到開戰當日 馬田射左波士一槍 因為太勁波士忍唔住痛叫左出聲
其他人聽到都有樣學樣 向著波士射槍報仇
波士嗌嗌下忽然停左叫聲
其他人見唔對路 即刻衝上前睇 結果就...
「以上故事純粹虛構」
「以下故事純粹虛構」
馬田,波士,朋友A同朋友B係War game發燒友 經常約埋一齊打War Game
馬田佢地就問波士明明射中左佢 點解佢唔舉手示意死左 波士就話佢feel唔到有中彈
馬田佢地心諗:你條友仔 feel唔到丫拿 等我地改勁d把槍先
於是就約多一次挑機
波士嗌嗌下忽然停左叫聲
「以上故事純粹虛構」

你咁清楚。。。?
祝福聲想你都聽到
我細細成人睇佢d 劇 估唔到咁快去左

On9仔有樣睇
如果係三人謀殺既話 由佢地一開始講既版本已經加左好多料落去 點解仲會講兩人兩人分開行 咁樣咪姐係逼martin一個食哂
如果係martin一個做就唔同講法

無錯

呢個講法幾合理 三個人有份無理由話分組行要Martin 食晒
真係上山打game唔會四丁友咁少掛
問下佢屋企人佢出門前有冇帶架生咪知
有無玩開槍嘅巴打解釋下
改過嘅氣槍有無可能打死人
係咪過2焦耳已經好勁?

改裝過

2焦耳汽槍BB 彈唔會打得死人
除非用獵槍射鋼珠,咁就有機會射死
「以下故事純粹虛構」
於是就約多一次挑機
波士嗌嗌下忽然停左叫聲
「以上故事純粹虛構」

如果3個人都有份既話
好難夾口供指向哂媽田一個
人性黎講, 你係媽田都唔會同意咁夾口供
要幾多錢先會因為咁而殺人

其實有d war gamer為左享受殺人快感而玩,好多鐘意氣槍既人都一樣,且唔係當一種團體運動,享受合作既樂趣。

咩logic黎 中意槍就中意殺人

咪咁幼稚
你估真係買槍黎:i need to protect my family!!

屌你就真係on 9 唔通奥運射擊又係為左殺人為樂 小人之心
再者你知唔信殺一個人要幾多焦耳呀 加上香港買d氣槍 聲又冇 後座力又無 有乜撚野快感
真槍你渣過未呀 on 9 仔

氣槍冇聲? 唔知邊個on9
總之就大把借口話自己無殺意

氣槍同真槍比d聲根本就不值一提
有人試槍9射打中死者流血,死者發惡叫報警
因為3條撚樣都藏有超j改槍怕坐

糾纏間扑爆死者個頭

呢個合理
唔少war game友過左J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞