【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike

諗唔明 點解會棄屍係個咁明顯既地方 求其掟入草叢都好啊 個三條友本身咁大嫌疑仲咁光明正大棄屍? 咁會唔會係其他人做

個涼亭好多人會上去....點會到今朝8點先發現

未行過果頭.
但星期日, 成日都無人經過?!

個涼亭係上山頂必經位黎...閒日都大把廢老上山啦....真係唔明點會到今朝8點先發現

條屍俾人搬過黎

廢老可能以為佢訓咗唔出奇

廢老真係好撚廢

廢老老花+迷彩

諗唔明 點解會棄屍係個咁明顯既地方 求其掟入草叢都好啊 個三條友本身咁大嫌疑仲咁光明正大棄屍? 咁會唔會係其他人做

個涼亭好多人會上去....點會到今朝8點先發現

未行過果頭.
但星期日, 成日都無人經過?!

個涼亭係上山頂必經位黎...閒日都大把廢老上山啦....真係唔明點會到今朝8點先發現

條屍俾人搬過黎

廢老可能以為佢訓咗唔出奇

廢老真係好撚廢

廢老老花+迷彩

廢老: 一朝早就訓起到唔返工做嘢 廢青

廢老: 廢青唔讓座
打野戰出事?

消息指,有人在助查時,聲稱與死者行山及欲登山拍照,惟警方調查期間,發現死者友人俱重裝備,穿上迷彩衣及帶備頭盔、面罩等登山,不似普通行山客,懷疑有人在山上打War Game。警方並且在山上檢獲一個染血背包,死者身上有不尋常的傷勢,疑遭人殺害,似曾經中槍,認為案件不尋常,昨晚已將案件轉交重案組跟進。

Source: http://on.cc

玩真槍?

玩真槍先唔洗重裝備
反正中左係咪都死

中槍死姐係改過槍啦
Chinese question first
極速破案
我估係夜晚打wargame
Martin 改槍射中bosco令佢受傷
bosco威脅比錢先幫手隱瞞
結果martin一怒之下用槍狂射bosco
Bosco慌亂之下逃走
結果失蹤
Martin不知所措結果番屋企訓覺
五桂山 月圓之夜

巴打有睇投巴個post?!

我都第一時間諗起

呢幾日唔係
係呢單野發生既同一日我都行過果到
女友仲話好唔舒服
其實推理下有乜問題 有話一定係咁咩 成班友出黎串柒柒做乜撚
其實推理下有乜問題 有話一定係咁咩 成班友出黎串柒柒做乜撚

啱呀,返工無聊推理下都屌人神探
我估係夜晚打wargame
Martin 改槍射中bosco令佢受傷
bosco威脅比錢先幫手隱瞞
結果martin一怒之下用槍狂射bosco
Bosco慌亂之下逃走
結果失蹤
Martin不知所措結果番屋企訓覺

鳩小陣啦 屌你老母
恐怖在線會唔會講下呢單野 好撚恐怖
星期日無人上個亭?

星期日凌晨上山, 4am 失蹤 > 星期日早上, 中午, 夜晚 > 星期一早上8點半先搵得返
星期日早上, 星期一早上 啲阿伯照晨運應該會見到 ???
加上星期日應該點都有人行衛奕信徑, 應該會見到佢

除非佢身處涼亭係星期日早上打後嘅事

阿一
果邊多三叉口, 唔係行同一條路, 見唔到都唔出奇
恐怖在線會唔會講下呢單野 好撚恐怖

謀殺案有幾恐怖
如果係打war game分組2打2
Martin應該同bosco同組 點無啦啦打死左佢?
僭建涼亭

d水印做乜撚野

太多人偷圖

話明獨家相
落重水印好正常下話?
又唔見得好影響張相

隊友太廢,troll game

隊友太廢,troll game

大或者以為打機tk再救可以有返一半血

諗番起
佢夜9麻麻同個疑似兇手上山
都幾撚恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞