【10:09】警方證實Bosco當場不治

1001 回覆
34 Like 14 Dislike
LAN 線破案大法~
估計係改到
5焦耳中頸身亡
等警方公佈致命傷先繼續估
費事炒車

討論正常都有對錯啦
炒車又點

係第一個post比我估中左

咁都有得丁

掉佢鹵母cap埋圖讚自己,面皮都幾能厚下!
估計係改到
5焦耳中頸身亡
執口水尾
估計係Isco不死身左扭右扭比人用超技術拮完推左落山

得啦 去拎個飯盒 走啦

咁都有得丁

咪咁啦大家
我細細成人睇佢d 劇 估唔到咁快去左

rip

唔知點解比人負皮 做乜連登多左咁多認真撚

唔關認唔認真事

而係句野真係太戇鳩唔好笑

無錯
其實大量血多數係刀傷啦
改鎗幾勁都好少會勁到可以殺人

你太睇少槍既威力

廿焦中頸大動幾槍唔即刻入醫院已經收得皮

二十焦 正常bb槍可能射一個mag已經唔洗要
Bosco
有無wargame巴打講下改焦耳 係咪所有資深槍迷都做到 要改高至殺到人既程度有幾難?

屌,見到咁多on9仔係度鳩up忍唔住出黎講下

首先,要改氣槍過2J十分容易,電動氣槍,可選擇更換槍彈弓,內管加大精准度同火力,氣動氣槍(GBB)大多一買返黎就起碼1.5J以上,要加大力度可選擇更換內管同用更強勁Gas如:恐龍氣同紅氣,co2等。

再姐,係呢次事件,若果支槍係更換左槍彈弓,更長內管,支槍係完全有可能過2J甚至更高,而且若火力過大,的確可以貫穿人體頸部軟組織

最後,我屌你老母穿可樂罐底1.5J就得,樓上話2J個個係on9
鎗王個陣哥哥話用真人試槍係唔同感覺

咁都有得丁

到底幾戇鳩先可以咁都拎黎打飛機
見工洗唔洗寫落CV

咁都有得丁

咪咁啦大家

Sor lo

咁都有得丁

到底幾戇鳩先可以咁都拎黎打飛機
見工洗唔洗寫落CV

其實都幾撚心寒
嗰三條友仲要扮撚到好緊張咁
Marches帶埋把刀上山 係佢殺啦掛
斷估唔係有預謀Plan定先郁手

得啦 去拎個飯盒 走啦

點呀
其實都幾撚心寒
嗰三條友仲要扮撚到好緊張咁

未知既最大嫌疑姐 不過都8 9成了

得啦 去拎個飯盒 走啦

得啦 去拎個飯盒 走啦

點呀

你覺得好笑咩 收皮啦
有無wargame巴打講下改焦耳 係咪所有資深槍迷都做到 要改高至殺到人既程度有幾難?

屌,見到咁多on9仔係度鳩up忍唔住出黎講下

首先,要改氣槍過2J十分容易,電動氣槍,可選擇更換槍彈弓,內管加大精准度同火力,氣動氣槍(GBB)大多一買返黎就起碼1.5J以上,要加大力度可選擇更換內管同用更強勁Gas如:恐龍氣同紅氣,co2等。

再姐,係呢次事件,若果支槍係更換左槍彈弓,更長內管,支槍係完全有可能過2J甚至更高,而且若火力過大,的確可以貫穿人體頸部軟組織

最後,我屌你老母穿可樂罐底1.5J就得,樓上話2J個個係on9

同埋電動氣槍通常使用鏈匣,最低一隻匣裝到300飛BB彈,而且電動氣槍可自行改裝更改射速,唔少人改到可以每秒打35飛以上,俗稱快頻

得啦 去拎個飯盒 走啦

點呀

乜野Isco
鳩估破案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞