(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike
之前呢度有巴打話language studies嘅英文畢業要求係ielts7

可以問下係edU網邊度有得睇 搵唔到

http://www.eduhk.hk/cle/en/news.php?news_id=73
之前呢度有巴打話language studies嘅英文畢業要求係ielts7

可以問下係edU網邊度有得睇 搵唔到

http://www.eduhk.hk/cle/en/news.php?news_id=73

感謝巴打

仲有冇其他福利 ?

夏天一堆短裙熱褲背心, 夠唔夠?

呀,原來你係絲
咁講第樣,住宿既地段係豪宅地段黎,無幾可會咁

我應該唔會住hall
我個programme self funded 已經好金

絲打咩programme?

Doctor of Education

有成百萬讀DEd ,無皮幾野住hall, 咩玩法

邊有咁貴呀

住得遠? 唔遠咪算囉
間唔中訓下 ITS / 屈蛇算啦
中教yr1留名

下年?

呀,原來你係絲

我應該唔會住hall

邊有咁貴呀

住得遠? 唔遠咪算囉

住得遠,應該要2個鐘先返到學

呀,原來你係絲

我應該唔會住hall

邊有咁貴呀

住得遠? 唔遠咪算囉

住啦咁

呀,原來你係絲

我應該唔會住hall

邊有咁貴呀

住得遠? 唔遠咪算囉

住啦咁

同感,差好遠,你會覺得好抵住
報full time ugc primary gs non jupas 係咪中文dse要有3?

邊有咁貴呀

住得遠? 唔遠咪算囉

住啦咁

我想轉讀part time
不過要申請埋學生八達通先

邊有咁貴呀

住得遠? 唔遠咪算囉

住啦咁

我想轉讀part time
不過要申請埋學生八達通先

學生八達通好重要
報full time ugc primary gs non jupas 係咪中文dse要有3?

竟然有教大post
想問下ges同gcs兩科邊科好?ges就ugc, gcs就sf
語文研究最成功係咪列董 點先可以做佢
想問下ges同gcs兩科邊科好?ges就ugc, gcs就sf

GES offer好似好多人有
利申:交左留位費等緊bu city

正常都會收一個full cert既先, 除非你其他成績好好

而且讀既野都唔同

佢既成功係來自佢既腦袋同家底,唔關個系事

而且,睇你點定義成功,佢其實係教大入面係極不受歡迎
竟然有教大post

大家交流下

佢既成功係來自佢既腦袋同家底,唔關個系事

而且,睇你點定義成功,佢其實係教大入面係極不受歡迎

咪係

2科都唔好

2科都唔好

點解咁講?

聽讀依2科GE朋友講渣
竟然有教大post

大家交流下

ccan 轉咗大家樂
有無食到 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞