(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike
點睇lse
冇其他offer都要讀?

縮寫唔識睇
係咪通識嗎?
通識 好似係ba 唔係bed

呢個好d定gcs 好d
我比較鍾意讀soci野

GCW 會多soci野, 你睇中學LS多唔多soci野呀?

得ls offer

Sf轉科好易,識有人year 1 sustain轉左去Lse,入到學你可以試下轉,又或者等dse放榜個輪walk in試下

話時話,ls d老師質素點?

同其他科一樣的,師資完全無問題

入面d rosourse點?
聽 cc d sharing講過,dept好似叫多資源
係咪堅?

羊毛出在羊身上,而且黎緊林鄭又比SF津貼,你話呢

GCW 會多soci野, 你睇中學LS多唔多soci野呀?

得ls offer

Sf轉科好易,識有人year 1 sustain轉左去Lse,入到學你可以試下轉,又或者等dse放榜個輪walk in試下

話時話,ls d老師質素點?

同其他科一樣的,師資完全無問題

入面d rosourse點?
聽 cc d sharing講過,dept好似叫多資源
係咪堅?

羊毛出在羊身上,而且黎緊林鄭又比SF津貼,你話呢

林鄭個個講明唔關八大SF事架ching

唔該c兄,我都無留意到
有offer, 8月中開學

welcome!!!!

邊個系?
請問有冇人收到sustain offer ?

welcome!!!!

邊個系?

咁早開學?
Asso accept左offer之後係咪都無咩做等到9月開學

Reg day ocamp oday reg locker reg hall reg 科 prog assembly大撚把野啦 第一次開學咩

呢堆野全部都係9月前做?細佬真係第一次係U開學唔好見怪

去REG DAY 時 會有人舉晒牌叫你個科GE人
你話係佢個科就自然佢會教你做晒所有野
Asso accept左offer之後係咪都無咩做等到9月開學

Reg day ocamp oday reg locker reg hall reg 科 prog assembly大撚把野啦 第一次開學咩

唔該 知唔知大概幾時reg day?

8月? 唔得了

唔該 知唔知大概幾時reg day?

8月? 唔得了

根本可以自己上網check
Gcs 大約收幾多gpa

過3

GCS sf要收過3?得啖笑喎

過3

之前聽過2.8 2.6都收 唔知真假
有無人今日收到ges interview

巴打你收到?
有冇人收到中文教育interview?

過3

之前聽過2.8 2.6都收 唔知真假

過3正常就senior entry,其他咪year1,年年睇情況通漲

過3點解唔讀ugc
GES都係收緊過3

請問絲打你係咪late application ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞