(EdUHK)教大討論區

1001 回覆
18 Like 18 Dislike
希望女朋友入到教大 又近我屋企又近CU

教大都入唔到其實都真係

btw祝好運

好mean

有咩問題
我當年個分都唔夠入啦

教大收生成績其實。。

中文要5嘛

5 算得乜
其實佢叫你UP Sem2既成績上去係咪收既機會算大

你apply啲咩會唔使你update wgpa
究竟psy要等到幾時

巴打你嗰陣in完有冇話幾耐就會出offer?
究竟psy要等到幾時

巴打你嗰陣in完有冇話幾耐就會出offer?

冇講😞
想問有冇人讀緊小學常識?呢科出路如何?

小學常識 通常都要minor中文/數學

容易搵到教席?

容易搵到教席?

容易就一定唔係

容易搵到教席?

容易就一定唔係

手教席永遠無容易兩個字,所以入黎讀教育學系既要想清楚,如果只為人工而無心做既,你會生不如死

再講多次,入黎前要諗清楚
各位in psycho既巴絲有冇叫你update latest academic result?
佢冇叫我up,但我自己up jor
有冇人 11/7 去 in global & Environmental Studies

巴打gpa幾多

CGPA 3.05/4.3
有冇人 11/7 去 in global & Environmental Studies

巴打gpa幾多

CGPA 3.05/4.3

請問巴打asso major 係咪social science?
拜一拜offer god 想入edu

拜了
別無所求 給我Offer就好
加油,我嗰陣唔過3報咗in埋最後五月收到offer

巴打邊科?

巴打邊科?

bed ict

巴打邊科?

bed ict

冇任何經驗亦都冇拎過任何獎,報嗰陣2.8 gpa

拜了

拜了

我都想知

我都想知

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞